16.11
Publicerat den

 
 
 



You know our breath is weak and our body thin.
Publicerat den

tog mig ut på en promenad idag ut i skogen och runt lugnvik, var rätt skönt att få vara för sig själv och rensa tankarna när jag sparkade bort snön och lyssnade på mumford and sons - babel om och om igen. 
om bara några timmar ligger jag på massage bänken igen och får behandling, och därefter väntas det en innebandyträning. ha en fortsatt kall och trevlig onsdag!



10.52
Publicerat den

fick hem mina justin bieber saker för några dagar sedan, blev lite smått överraskad då den sidan lurat mig totalt. men alltid kul att få saker. gårdagen fick bjuda på fint umgänge på staden, då jag traskade runt i östersunds butiker med elina, senare anslöt sig ida också. kvällen bjöd på film på landet, riktigt mysigt faktiskt har det så bra där och väldigt bra umgänge där med. nu är det nog dags för mig att dra på mig riktiga kläder och ge mig iväg till min vän ida då jag lovade en runda på staden med henne också. ha en fin tisdag!



09.56
Publicerat den

söndagar är en meningslös dag om man tänker efter, dock har den blivit bättre men den är inte riktigt där än.
minns när jag var yngre då var söndagar den absolut tråkigaste dagen jag visste iofs så är den väl fortfarande det, men då var inget öppet på stan och bussarna gick en gång i timmen. visst så är det ju fortfarande så, men nu börjar affärerna hålla sig öppna under denna dag vilket är positivt ifall man måste uträtta lite ärenden. för min del så består söndagar av städning, plugg och solsidan med gott fika och fint umgänge. men nog om söndagar idag är det måndag och den ska spenderas med ingen annan än elina! 



helgen slutar lovet startas.
Publicerat den

igår fick jag en trevlig liten present av farmor som jag får varje år, ett par nya tjocksockor. 
dagen har blivit en normal söndag för mig, städning , gossip girl och te. drog mig också ut i skogen med fader och hundarna för att låta dem springa sig trötta så jag och pappa sedan kunde se öfk matchen ifred. vi fick då bevittna öfk ta sig upp till superettan. inte varje dag sådant händer för östersund inte. ha en fortsatt mörk trevlig söndag!



Ella Henderson
Publicerat den

 
helt jävla otroligt. tack ida för att du visade detta. 



höst outfit.
Publicerat den

lite saker som gärna får krypa in i min garderob just nu. ligger i soffan och kollar på så mycket bättre med pappa. skönt och ha en fader & dotter kväll, med dricka och godis och känna att man kan lätta på allt man funderar över om som tränger i hjärtat. pappa är den som förstår mig precis. älskar dig. nu ska jag fortsätta mysa. ha en fin lördag!!



halloweenfest!
Publicerat den

 
 
 
 
bilder ifrån halloweenfesten igår, sjukt roligt var det och mycket folk. goda skratt, trevliga samtalsämnen, alkohol , dans och en massa annat. så himla underbart, känslan av att få träffa så mycket fint folk är otroligt, samtidigt som man fick träffa en massa hemskt folk, men det goda slår ut de onda. idag vankas det innebandy och senare en möjlig utgång, men vem vet kanske lägger mig i soffan resten av dagen istället. Det är ju trotsallt då jag mår som bäst. Hoppas ni hade en fin fredag och får en underbar lördag nu när solen skiner och vinden blåser lite lätt!



17.44
Publicerat den

nu är vi redo för partaj. ha en fin fredag!!!



16.23
Publicerat den

ikväll mina vänner kommer dagen jag och mina vänner väntat på hela veckan. halloweenfesten kan börja och ikväll ska bli helt otrolig. veckan har varit lite stressig för min del så har inte haft så mycket tid för datorn då jag börjat träna igen, vilket inte är mitt smartaste val men jag kan helt enkelt inte hålla mig längre. hoppas ni andra får en jätte bra fredag med mycket skratt och trevligt umgänge!



13.07
Publicerat den

har inte kunnat sätta mig ned vid min dator dessa dagar för att få till ett inlägg för er. Kände att om jag ska skriva ska det vara något som kan locka lite till att läsas iallafall. Under dessa dagar har jag varit i fotostudion för att påbörja vårat kära UF företag på massa olika sätt. Nu har vi äntligen kommit igång och det är en stor lättnad. Allt börjar falla på sin plats. Annars så är har jag fullt upp med planerande inför fredagens bravader, det står halloweenfest på schemat och det finns massor att fixa. Inte nog med det så ska jag ta ett break ifrån mitt 3 månaders vilande och ta mig ett träningspass innebandy ihopp om att jag ska kunna få spela igen, redan nästa vecka. jag klarar inte av att vila längre, det har gått en dag för mycket. nu måste jag fortsätta att läsa om demokrati. ha en bra onsdag!



22.25
Publicerat den

får avsluta denna söndag på bästa sätt, genom att krypa ner under täcket efter en varm dusch och se den nya avsnittet av gossip girl. dagen har annars varit lugn, det fick bli innebandy kollande och gosaker framför solsidan med ida. nu mina vänner är det godnatt för idag. hoppas ni haft en fin söndag!



från höst till vinter
Publicerat den

då jag spenderat den mesta delen av dagen i sundsvall sporthall med skön brunflo så fick jag inte nog med frisk luft så ida drog ut mig på en snöig promenad som ledde ner till vår vän sofie där vi satte oss i soffan med nötter och sedan flöt snacket igång, tjejsnacket såklart. vi drog nog igenom allt som skett under veckan och roliga händelser ifrån veckorna innan. jag gillar dessa brudar och jag gillar hur de får mig må. nu när jag gosat ner mig under täcket så kan jag inte ens vänta på att få släcka lampan och kolla ut genom fönstret där snön öser ner. trevlig lördag!



Planet B - Erik Wennergren
Publicerat den

 
min vän ida hade lagt upp denna på sin blogg och den var så oerhört bra så nu delar jag med mig av denna här!



18.05
Publicerat den

dagen har bjudit på skola fram till tolv och sedan äppelkakekäk med ida hemma hos mig. Mycket fina samtalsämnen och sedan for vi iväg emot skogen. Idag är jag allmänt trött så då tar jag och ida våra stora magar och åker emot krokom för lite innebandy. vad finns det annars att göra en sådan blåsig fredagkväll. ni andra har nog en mer fartfylld fredag än jag, men då ska jag upp tidigare än er imorgon då bussen går emot sundsvall för lite mer innebandy. ha en fin fredag!



18.02
Publicerat den

 
gårdagen bjöd på en riktigt rolig skoldag och sedan kom man hem och möttes av äppelkaka och vanlijvisp. 
därefter var det träning för mina innebandy brudar med mig och några andra på sidan som lider av skador och sjukdom, denna tid är inte bra för sporten. dagen fick avslutas med te hemma hos en äldre dam för att ta mitt adjö ifrån Chris som nu är påväg till finland för att sedan åka vidare ner till sydafrika. denna vecka har varit helt toppen och inte nog med det min moster kom igår. underbart. 



15.14
Publicerat den

efter 12 år så fick jag äntligen träffa min vän igen, ända ifrån sydafrika. det är en lång historia om hur vi träffades men det började med att han kom till östersund och jobbade som präst och han fick äran att döpa min broder då jag var vid fem årsåldern. då jag alltid sedan jag var liten varit väldigt social så kom han mig väldigt nära och jag fick spendera två år med honom, då han blev bjuden på middagar och födelsedagar. två år senare så lämnade han sverige för att flytta tillbaka till sydafrika och jag hade nog aldrig varit så ledsen i den åldern som jag var då. nu kommer jag få umgås med honom i några dagar och självklart ska jag ta vara på detta då det kanske blir sista gången vi ses igen. ha en fin dag!



23.50
Publicerat den

 
äntligen dunsat ner i sängen och avklarat min längsta dag på veckan, då jag har praktik till klockan 18.00 och träning till 20.30 men är inte därifrån först 21.00 vilket betyder att jag inte kan duscha först vid 21.30-22.00 där någonstans. nu fick detta inlägg mycket siffror och tider men annars så har jag fått en god nyhet då en gammal vän till för mestadels mig men också min familj kommer hit till östersund igen, 10 år sen vi sågs. nu ska jag släcka lampan och låta mumford and sons göra jobbet! godnatt!



09.39
Publicerat den

 
vaknade vid vanlig tid 07.00, drog upp persienen och fick se att marken var alldeles vit. när man äntligen kunde dra på sig vinterjackan och gå emot bussen så fick man mer snö i ansiktet än man får när man duschar ungefär. det var som en snöstorm med lite snö. denna dag är en lång dag då jag har praktik till klockan 18.00 och sedan åker direkt till träningen för behandling. Hoppas ni får en bra snöig tisdag!



23.31
Publicerat den

ni som längtar efter snön ser inte ut att behöva vänta så mycket längre till då jag bänkade mig framför nyheterna och vädret med en kopp te i handen och tvn blev helt vit, det ska snöa ungefär resten av veckan! Själv så har jag nu begett mig till sängen och ska hälsa john blund välkommen om bara några minuter men först måste jag berätta om min nervositet inför morgondagen då jag ska börja behandla mina benhinnor igen, men denna gång blir det ej som förut, jag är exalterad och nervös på samma gång då jag fick veta att jag kan vara tillbaka om endast någon månad om det går som planerat. håller tummarna!! godnatt.



17.42
Publicerat den

Åh vad underbart det är att jag äntligen fixat mig en ny design. den kommer att ändras under tiden då jag inte riktigt är klar. men nu ser det iallafall lite fräschare ut. Dagen har bestått av kalla vindar bussåkande och skola. Fick oss en ovanlig bussresa då vi svängde förbi dollar store innan jag kom hem och kröp ner under filten i min säng. jag reser mig inte härifrån först middagen är serverad då jag har lite skolarbete att ta itu med. ha en fin måndag!



21.21
Publicerat den

ikväll fick ida stå för fikat och gott blev det, dock ligger jag nu i vår såkallade "hundsäng" och har magvärk framför filmen friends with benefits. en av mina favoriter, och mysigt är det att ligga här med två hundvalpar varav en som sover på min arm och höra familjen skrattandes bakom sig. nu återgår jag till filmtittande. på återseende!



18.47
Publicerat den

oj vad roligt att se att så många klickat in här idag, de få gånger jag kollar detta och får ett besked som sätter ett leende på läpparna. Hela min kalla helg har spenderats i en sporthall i Torvalla, och brunflos damer och herrar fick stå för underhållningen. Jag saknar att spela innebandy, det är något jag alltid känt att jag levt för och nu är det som borta. men förhoppningsvis så ska jag börja en ny behandling på tisdag som kan ge mig kortare tid att vila och det låter som en utmärkt idé. Nu väntas en kylig promenad emot ida med en massa varma kläder om mig för fika bjudning och solsidan. ha en trevlig söndagkväll!



00.15
Publicerat den

 
fredag gott folk och denna helg kommer endast att bestå av innebandy. som sagt jag får inte spela men självklart så kommer jag vara på plats för mina tjejer. dagen bestod av mer mat än jag någonsin ätit i mitt liv tror jag, jag och ida beslöt oss för att dra en riktig lunch date hemma hos henne som bestod av massa onyttigheter som ledde till att vi spenderade kvällen i min säng med morötter, gurka , vitkål och dipp framför x-factor. 
nu när jag fått tid för mig själv så väntade duschen som var så kall att jag nu ligger med min ziperall under täcket och lyssnar på go musik. jag älskar känslan av att få krypa ner under täcket på kvällen, inte bara för att sova utan bara för att få lugna ned sig. Ni andra får ha en trevlig fredag!
 



10.43
Publicerat den

vaknade upp i vanlig ordning och stressade tills jag äntligen kunde knyta på mig mina favorit converse och bege mig emot busshållsplatsen för mötas av löven som föll pladask ner på det frostiga gräset. Väder prognosen har också ändrats då det nu står att det blir snö söndag-måndag-tisdag-onsdag, inget jag ser framemot då vi fortfarande bara börjat oktober måndad. Bäst att jag slår ner detta nu och fortsätter med det jag går i skolan för, att lära mig! klyftigt avslut enligt mig. ·•



23.11
Publicerat den

 
avslutar dagen med denna underbara man. tänk er bort en stund, detta är för fantastiskt. godnatt på er!



12.42
Publicerat den

gråa höstväder som tar sig igenom östersunds gator dag ut och dag in och där går man, oftast med umgänge men ibland själv och fryser allt för mycket. det är nästan som att värmen åker ur kroppen så fort man öppnar munnen för att föra vidare ord till personen brevid. Och på söndag väntas det snö som det ser ut, snö i början av oktober, det kan inte ens vara normalt för Östersund då vi ofta är bland de första att gå snö. 
nu väntas det samhällskunskap för min trötta kropp, på återseende.



senaste veckorna!
Publicerat den

 
åkte segway och hade myskväll med mina flickor.
 
gick runt i skogen med pappa och hundarna i mina stövlar.
 
gjorde gott kvällsfika efter innebandy träningarna som tog kål på en.
 
fick vara med om soliga och gråa höstdagar med vänner.
 
var på reunion med gamla klassen och fick mig en mysig stund med min lilla fläckiga valp.
 
firade mammas födelsedag och fick efterrätt på en vardag, min favorit fruktsallad.
 
köpte in lite nya t-shirts ifrån monki och fick mig ännu en vinterjacka som kommer användas flitigt.
 
var på picnik med frida och sov över hos sofie i hennes ensamhet.
 
ställde upp som "modell" för idas fotouppgift och efter fick jag världens godaste te.
 
firade kanelbullens dag och fixade riktigt gofika inför säsong starten av solsidan.
 
hade en hel innebandy dag och var glad sedan gick man till medicin direkt och fick tråkiga besked.



gråa höstdag!
Publicerat den

 
slängde ihop en liten film under min tråkiga gråa höst dag som bestått av tråkiga besked och annat. så varsågod avnjut lite ifrån min dag!



16.20
Publicerat den

jag slog på stort inför solsidan säsong 3 som hade premiär igår. har alltid tyckt att det varit en super show. helt underbart. fick mig en sån där söndag som man vill ha, slapp-söndag brukar jag kalla det. den dagen då jag tar itu med skolarbete, städning, tar hand om mig själv och sedan bara ligger pladdask på mage i soffan eller sängen. 
Idag fick jag äntligen besöka medicindirekt som meddelade sämre besked än önskat, får helt enkelt lägga klubban på hyllan en större tid framöver, inget jag ville med tanke på att innebandy är en stor del av den jag är. annars så fick jag sluta vid lunch idag och det var inget man grät över då jag höll på att somna redan på bussen hem. nu ska jag ta mig en promenad i regnet. höst♥



23.53
Publicerat den

dagen har blåst förbi lika fort som man nästan blåste bort påvägen till sporthallen för lite innebandy, när jag sedan anlände hem så fick det bli ännu mer innebandy då jag var på humöret för ännu en hemmakväll, fick också se då luleå vann emot timrå, då jag inte fattar varför jag inte köpte biljetter och åkte till sundsvall och kollade istället för att sitta på rumpan i en mjuk soffa under en filt och avnjuta matchen som jag brukar göra med deras matcher. nu håller jag på att leka med ny design då jag tröttnat på min, så roligt att hålla på med detta! hoppas ni har haft en fartfylld lördag!
 



19.19
Publicerat den

 
 
fick tid att umgås med frida idag, och efter timmar i soffan så beslöt vi oss att göra något lite mer annorlunda en solig höstdag som denna, vi drog ihop lite fika och gick ner till vattnet. drog fram filten och plockade upp de små turkosa burkarna med kakor. Vi stannade i en evighet fastän vi var kalla så fanns det tusentals saker att gå igenom då vi låg raklånga på filten. det vankas hemmakväll med godis och film framför tv ikväll då jag inte har någon party känsla. ha en fin fredag!



dimmiga dagar.
Publicerat den

Vaknade vid sju tiden och kollade ut genom fönstret för att upptäcka att det var dimma, man såg inget av Östersund, allt var bara vitt. kom till skolan för att upptäcka att jag var där i onödan när jag skrattade igenom hela lektionen. senare under dagen kom mamma hem med massa kanelbullar då vi missade kanelbullens dag igår, dock låg jag i matkoma i soffan några timmar efter i soffan, men ellen degeneres show fick underhålla mig vilket gjorde det perfekt. på återseende! 



23.00
Publicerat den

 
favorit t-shirts ifrån monki, gosig vit tröja, prickig blus, en mysig lurv jacka och min jacka ifrån dagens shopping klär nu min klädhängare, love it. detta är vad jag älskar med hösten, alla färger , alla mysiga jackor och halsdukar som klär varenda kotte perfekt, alla sena kvällar med tidningar ifrån alla sorter som helst läses med en varm kopp te eller dylikt under en gosig filt. perfekt slut på en vanlig vardagskväll! 



22.25
Publicerat den

 
                 
firat min käre mor idag som fyllt hela 43, och det bjöds på massa såkallade "nyttigheter" , skvaller hit och dit och trevligt umgänge dvs. min underbara släkt. senare emot kvällen så drog jag på mig träningskläder för att invänta ett av de jobbigaste passen sen i somras inget man var förbered på men saker kommer som det kommer, precis som i livet inget är planerat allting händer av en anledning. nu väntar en varm dusch och sedan gos under täcket samtidigt som man jobbar på en jobbig samhälles uppgift. ha en fin kväll!



23.16
Publicerat den

fick med mig denna tidning ifrån monki igår efter att ha haft en mysig fika på pause med Ada, så drog vi oss in på monki och handlade lite små saker som alltid är behövliga.Fick mig en varm dusch hos sofie emot kvällskvisten innan vi snackade en massa strunt i en underbart mysigt säng.
Annars så bjuder Östersund på blåsiga dagar med en blå himmel och vackra färger, helt fantastiskt. Det är de man sitter och tänker på under skoltimmarna, hur skönt det är att få komma ut och känna höstens vindar emot sig. Men nu ska jag istället tänka mig bort och krypa ner under täcket som jag förtjänat. 



23.07
Publicerat den