01.36
Publicerat den

söndag,söndag, det är nog veckans tråkigaste dag men samtidigt skönaste. när jag kom hem ifrån tobias tog jag mig en lång dusch innan jag dunstade ner i soffan och kollade när luleå återigen åkte på stryk emot brynäs den här gången, man blir så less. kvällen har jag spenderat hos sofie då vi gått igenom varandras liv punkt för punkt. tror inte vi missat något längre. annars så är det nyår imorgon och det ska firas med de underbara minus en väldigt viktigt person. annars så kommer kvällen rulla på skulle jag tro, det är iaf känslan just nu. nog om det nu bjuder min lillebror på kvällsfika framför en trevlig film ha det bra! och glöm inte frågestunden!



FRÅGESTUND.
Publicerat den

 
en tråkig söndag som denna startar jag nu en frågestund. fråga vad ni vill allt mellan himmel och jord, svarar när jag fått tillräckligt med frågor! ha en fin söndag! 



16.51
Publicerat den

fredag: efter att ha umgåtts med min fina vän drog jag mig emot staden för att sedan sätta mig på bussen emot hackås. kändes som vi bara gled fram då det var hyfsat halt för bussen att åka ordentligt. blev bjuden på go middag och sedan en massa filmer och annat då inte tvn funkade så fick vi sedan gå igenom luleås förlust emot modo, det är inte ens tillåtet att förlora med så mycket som de gjorde men så kan det bli.
efter massa snack somnade vi tillslut och låg i sängen till sex-halv sju på lördagen, det var ju trotsallt jvm på tvn, så där låg tobias och åt tacogratäng ifrån gårdagen och jag åt tortilla chips som fick bli vår frukost innan vi tog bilen och köpte pizza. riktigt svulliga var vi, pizza och cider fick det bli precis som dagen före minus pizzan då. har haft det riktigt fint där ute, är så tacksam för mitt liv just nu. all den glädjen alla mina närmsta skänker mig med skratt och ord. huva vad bra det känns! hoppas ni hade två fartfyllda mysiga dagar!



13.33
Publicerat den

fredag idag, bara några dagar kvar till nyårsafton, vad har ni alla för planer? 
fick min nyårsklänning i julklapp, åh den är så underbart vacker, hoppas bara den klär mig lika bra som den klär min fina klähängare just nu. iaf, idag är det som sagt fredag, fick vakna upp brevid världens bästa vän vilket gjorde mig så glad, låg och snackade om allt för roliga saker inatt, tror vi aldrig har garvat så högt eller mycket någonsin, och då skrattar vi varje gång vi ses. tänkte sätta mig framför jvm nu innan jag drar mig emot tobias för lite mer hockey tittande, luleå möter ju nämligen modo ikväll, det ska bli mer än intressant att se hans reaktion när luleå vinner. hoppas ni får en fin fredag, ska försöka ta lite mer bilder för bloggen, den börjar bli lite små tråkigt. 



ditt leende får mig att veta att jag gör rätt som kämpar för oss.
Publicerat den

en bild sedan i höstas då man varit bakis en hel skoldag, helt otroligt att man var sådär glad då. nu är jag hemkommen och lite små slut i kroppen efter träningspasset, åh vad underbart det är att köra på lite sådär. dock så vill jag hellre spela innebandy då vi inte gjort det alls de senaste träningarna, jag spelar ju innebandy av en anledning, och det var ju innebandy det förra inlägget syftades på för den delen också. men nog om det. ikväll slipper jag sova själv för nu är det dags för bästis-kväll, gottigheter ska käkas och filmer ska rullas. så bäst att jag sätter på mig lite mys kläder nu för naken ska vi inte vara. hoppas ni har en trevlig torsdag!



17.25
Publicerat den

har inte gjort något speciellt alls idag, bara varit hemma och tagit det lugnt inför kvällens träningspass med brunflo brudarna. funderingar hit och dit som inte släpper, vad man gör rätt och vad man gör fel, det som var så uppenbart förut är inte lika uppenbart nu, förhoppningsvis blir det bättre och bättre men just nu går man runt i cirklar bra-bättre-bäst-dåligt-sämre-sämst ungefär så. men inte ska jag klaga jag har så mycket saker som gör mig glad. nu är det dags att byta och sjunga i takt till en av de bästa låtarna jag vet "jonathan clay - heart on fire" den låten ger mig en sådan fin känsla i magen! ha det bra!



11.07
Publicerat den

gårkvällen slutade perfekt inte nog med att jag låg och kollade på LOL, vilket jag gör hela tiden som det verkar så fick jag mig en sen promenad vid två halv tre då tobias skulle hem ifrån krogen och valde att sova här istället för inne i stan. helt perfekt, älskar att somna brevid honom.. idag är det mellandagsrea och det missar man ju inte för fem öre, så dags att rappa på så man hinner med detta innan allt de snygga försvinner. ha en bra onsdag! 



23.19
Publicerat den

dagen i sig har varit väldigt lugn, och skön för den delen. var iväg och myste lite extra med kusinerna då de åker hem igen imorgon, åt middag och fick god efterrätt hos mormor och morfar i vanlig ordning, våra traditioner dör nog aldrig ut. älskar detta. just nu har jag precis klivit ut ur duschen för andra gången idag, då jag var ute och tog en springrunda med syster idag för att få bort lite av julens gottigheter. nu ska jag bara ta det lugnt och lyssna på musik innan jag med liten chans får besök. ha en fortsatt bra tisdag allihopa!
 



10.52
Publicerat den

vaken sedan 8.17, skulle iväg på elgiganten och byta en present ifrån gårdagen, inte nog med att jag kom hem med plattång och locktång så fick man sig en ny tv, som en försen julklapp inte helt fel det heller. nu ska jag återgå till att städa ihop på mitt rum där det ser ut som ett bombnedslag, kläder och saker överallt. usch trivs inte bland sådant stök men ändå är det alltid så stökigt här. hoppas ni har en fin dag!



24 december.
Publicerat den

då har jag kommit hem ifrån en dag fylld med glädje och skratt. jag älskar jul, få umgås med hela släkten hela dagen och mysa, prata gamla minnen , äta och dricka gott, ikväll stod morfar för alkoholen drog i sig snabbt och sedan fick jag med mina glas sitta och lyssna på hans gamla historier från sina yngre dar, inget jag inte hört förut men jag kan gärna lyssna om och om igen. fick massa fina saker och kan säga att jag är mer än nöjd över denna dag. hoppas ni haft en lika bra julafton som mig! pussar och kramar i massor ifrån mig till er.



All I Want For Christmas Is You.
Publicerat den

 
stämmer himla bra det, all i want for christmas is you.
nu så är dagen här, julafton. har varit vaken sedan kvart över sju för sista avsnittet av julkalendern och sedan bjöds det på den klassiska julfrukosten, tunnbröd, julskinka, senap, äppelmos, dricka och en massa andra gottigheter. kommer äta så himla mycket gott idag så man lär ju måsta ligga i hårdträning efter för att få bort allt fett.
nu ska jag snart bege mig bort emot mormor och morfar och resten av släktingar och fira denna underbara dag, och inte nog med det så snöar det också, detta är perfektion.
God Jul på er allihopa!



23.35
Publicerat den

har haft julmys med familjen nu på kvällskvisten. med te och massa julfika, plus super lusse"bullarna" jag fick av idas familj idag. åh jag kan leva på dessa, de är så underbart goda. nu är det dags att krypa ner under täcket och kolla på en julfilm innan jag hälsar john blund välkommen att söva ned mig så jag vaknar pigg och glad till julafton. •



23 december.
Publicerat den

dagen innan julafton, julgranen är uppe, släkten har anlänt, bytt julklappar med min allra bästa vän och fått lite kvalitetstid med henne och fått umgåtts med släkten. Jag klagar inte. äntligen börjar jag känna lite julstämning, så pass nu när julafton snart är här. sprang runt lite på staden idag också för att inskaffa de sista julklapparna men det gick ju på ungefär 45 minuter då jag redan visste vad jag skulle ha. annars så flyter allting på i vanlig ordning hemma hos mig, det bakas och det stökas, paket ska slås in och julmusiken ska spelas högt högt samtidigt som våra söta små valpar leker lite smått med julgranen så där får man hålla ett extra öga i år. 
hoppas ni har en bra dag före den stora dagen!   



23.06
Publicerat den

lördag och bara två dagar kvar till julafton. spenderade första halvan av dagen i sängen och andra delen i torvalla sporthall med frida, kollade in brunflo-hudik, dock så gick det inte vägen hem för brunflo idag heller men snart vänder det. efter matchen tog jag tobias och simon oss till mcdonalds för lite käk och prat om allt och ingenting egentligen. mycket trevligt umgänge är de pojkarna. efter det har dagen egentligen bara flytit på har inte gjort mycket alls utan mest slappat, brukar bli så när julen närmar sig, man är så upptagen med att umgås med släkten, julpyntar hela dagarna långa och åker in och handlar de sista julklapparna. hoppas ni andra haft en fin lördag! nu gosar jag ner mig framför LOL!



17.31
Publicerat den

Dag tio: sex sånger jag tycker om
 
 
 
 
 



kan verkligen inte få nog.
Publicerat den

 



00.47
Publicerat den

vinter hit och vinter dit, det har snöat i massor idag, men kul är det. idag kom min kära moster hem för jul- och födelsedagsfirande så har spenderat hela kvällen hemma hos mormor och morfar med massa gosaker och skratt. det är mysigt när familj samlas under julen och myser framför tvn med glögg och lussebullar samt lite knäck, tänder ljus och lyssnar på julsånger och känner en massa kärlek. den här julen kommer nog bli bra, jag har den känslan inte bara för att släkten ska samlas igen eller för att det väntas en massa god mat utan för att jag känner att livet är så himla bra just nu, mina känslor känns bra, mina vänner mår bra, min familj mår bra, alla mår bra och det smittar av sig och ger en fantastisk känsla i magen. även då min mage just kurrar efter mat, får väl ta natten i ära att kolla på någon bra film med en macka eller två i handen. ha en bra jul!



16.31
Publicerat den

vilken underbar start på lovet jag har haft. åkte efter träning direkt till tobias och spenderade natten där, blev överraskad väckt när han kom hem ifrån jobbet och lagade god "frukost" till oss, innan han var tvungen att åka igen. men det är de små sakerna som gör det underbart. har sedan städat ihop lite och bäddat sängen och nu sitter jag hemma och inväntar maten innan jag sedan ska vidare till min mormor och morfar för lite firande av min underbara moster som äntligen anlänt till östersund. ha en fin fredag!



day nine.
Publicerat den

Dag nio: Två saker du vill ha åstadkommit
 
 
 
 
  • resa, runt om i världen, och bara leva livet.
 
  • ha ett sagolikt bröllop (sagolikt för mig). kanske varje tjejs dröm, men jag har nog alltid varit lite negativ mot att gifta sig men nu på senare år har jag insett hur vackert det faktiskt är och vilken underbar sak det är! 



22.41
Publicerat den

 
vinterkänslor, åh vad skönt att det ligger snö på marken och lyser upp dessa svarta kalla dagar. idag har jag dock varit irriterad på snön då den insisterade att bara blåsa omkring i ansiktet på mig så jag blev blöt. Annars så har dagen varit mycket bra, har hunnit med en del och sedan hade vi ett rejält styrketräningspass ikväll som kändes otroligt härligt efter det var över, hoppas det känns lika härligt imorgon då jag ska upp igen. Imorgon får jag även lov, inte alla som kan säga att de får de, men jag går på jullov, mitt näst sista och det ska bli otroligt härligt och jag får starta lovet på bästa sätt också, träning och sedan vidare emot ett av mina nya favorit ställen, borta på landet. nu ska jag ta mig an de sista gossip girl avsnitten då jag inte hann med det igår. ha en fin onsdagkväll!



10.53
Publicerat den

Dag åtta: Tre viktiga personer
 
 
Ida Sjödin
världens bästa och finaste vän, vi har varit vänner sedan vi var fyra år. genom dessa tretton år har vi aldrig haft ett enda bråk eller något som har stört vår vänskap på något sätt. vi är som gjorda för varandra, det finns inget som skulle vara så hemskt som att förlora dig, den tanken går inte ens att tänka. jag behöver dig för att leva mitt liv. du finns där oavsett vad jag gjort eller vad som hänt. du dömer en aldrig för något som hänt utan hjälper en hellre att lösa problemet. du är världens mest älskvärda person och jag är så glad att jag har dig.
 
Min fader
 
du har varit där enda sedan dagen jag föddes, alltid stöttat mig och stått vid min sida oavsett vad jag säger eller gör. du dömer mig aldrig och vill mig aldrig något ont. du förstår mig och finns alltid där. du kan läsa mig och mina känslor och vet exakt när jag behöver dig och när du måste hålla dig på avstånd. jag är så glad att jag har ett sådant starkt band till dig, för jag vore inget utan dig. 
 
Mina syskon

vi bråkar och bråkar men det ändrar inte min kärlek till er. ni är de viktigaste på jorden, och jag vet att jag alltid kan räkna med er, vi har alltid funnits där för varandra, vi tre. vi kan hitta på så mycket att göra men ändå så räcker det med att vi sitter i soffan och kollar på film så trivs vi. 
 
 
 
 




23.20
Publicerat den

tisdagen är över, och jag mår helt enkelt toppen. hade en super bra måndag, och en super bra start på tisdagen, vaknade pigg och glad då jag bara låg och tittade på den som låg brevid. kommer till skolan, gör ett prov och sedan fick man julfika, inte illa. inte nog med det så tryckte min handledare på praktiken i mig tusen skumtomtar under dagen som hon gömt bakom disken, det fick jag ju för sedan då vi hade mördar träning och jag mådde illa som fasen då vi sprang runt runt och upp och ner och vart vi nu sprang. men ändå så håller jag humöret på topp, kan vara för att jag mår bra just nu, och har sådan enorm längtan efter massa saker, som jul, nyår, saknade vänner, lov och vad som jag hoppas ska hända senare. men nog om det, för ikväll ska jag ta mig an de sista gossip girl avsnittet, känner redan att tårarna kommer. ha en god tisdagskväll! 



23.08
Publicerat den

Dag sju: Fyra saker du saknar
 
- min farfar. världens bästa och finaste som lämnade jorden för fyra år sedan, dock känns det som att de var igår. tänker på honom dag som natt och saknar han mer och mer för varje dag. han skulle ju vara med om så mycket saker som skulle hända i mitt liv hade vi bestämt, och varje råd du gav mig, de kanske inte alltid var de bästa men några har jag nytta av nu när jag blivit äldre. han var helt enkelt allt för mig.
- sommaren, vinter i all ära men jag saknar sommaren. värmen, sena kvällar med de bästa, utomhusfester, nattdopp, grillning, att få vara ute hela natten i shorts och linne och bara ligga i gräset och snacka skit medans man äter jordgubbar, det skulle vara helt perfekt. 
-Angelica Häreby, en av mina närmsta vänner. en person som  jag saknar så oerhört mycket. vi umgicks ungefär mer eller mindre varje dag förra året, vi spelade i samma lag och allt så det var inte så konstigt. men enda sedan jag träffade henne så har jag känt att vi har som passat så bra ihop, hon finns alltid där för mig och jag för henne. Så det är verkligen en människa jag saknar som in i bombens mycket.
- nian. jag älskar att gå i gymnasiet och jag gillar min klass, men attans vad jag kan sakna mina gamla klasskamrater. vi var helt enkelt som gjorda för varandra allihopa, vi var som en stor familj och det gick inte en dag då man inte skrattade eller försökte stå upp för man garvade så mycket. det var perfektion ifrån alla håll och kanter. dock så blickar jag framåt och känner ändå att jag gillar mitt liv så mycket nu och jag har den kontakt med dom jag behöver! 



Hej tisdag, fast måndagen var bättre.
Publicerat den

måndag, kall och grått. började dagen med ett mindre samtal innan jag satte mig med hörlurarna i öronen och en längre prov framför mig. dagen rullade sedan vidare med matte då vi fick go fika och lekte hänga gubben då vi var alldeles för lite folk på lektionen för att julavsluta på ett bättre sätt. Tog mig sedan emot hackås för lite måndagsmys som börjar bli mer och mer som en tradition för min del, god middag, god efterrätt framför de två första beckfilmerna innan man dunstade ner i sängen och somnade så gott så. en av de bästa dagarna på länge kan jag lova. nu fortsätter tisdagen och ikväll väntas det innebandyträning, ska bli skönt att få springa bort kladdkakebiten man tryckte i sig igår, men ack så gott det är. ha en bra tisdag! 



12.53
Publicerat den

Dag sex: Fem saker du är nöjd med
 
  • att jag inte slutade med innebandy när jag lessnade utan fortsatte och vet att det är de bästa jag vet.
  • min familj, de kan vara svinjobbiga precis som familjer ska vara.. men oavsett så är dom de bästa för mig.
  • att jag stannade kvar i östersund efter nian istället för att flytta till sundsvall.
  • min bästa vän. jag är så oerhört nöjd att jag fått en sån underbar kompis som dig!
 
  • mitt leende.



23.07
Publicerat den

vilken myssöndag jag har haft, egentligen så har jag nog legat mesta delen i sängen, men drog mig ut på en springrunda innan hockeyn och julbaket. Luleå är nu europas bästa hockeylag, så den kan ni ju alla andra suglagsfans suga på nu under julen medans jag sitter skit nöjd och suger på en knäck eller två precis som ikväll. nu börjar jag äntligen få lite julkänsla, julpyntat rummet och lägenheten lite mer, börjar fundera ut julklappar till allihopa och inte nog med det så får jag lov på torsdag, mitt näst sista jullov. oerhört skönt ska det bli. men nu återstår pluggningen inför morgondagens prov i företagsekonomi? tror jag det var iallafall. ha en fortsatt fin söndag!
 
 



15.29
Publicerat den

julpyntar och julstädar, samtidigt som jag försöker plugga och lyssna på musik. söndag idag, tredje advent, plus grader för den delen också. jag har inte ens orkat klätt på mig än, men söndagar är en latis dag så jag tänker ta vara på den riktigt, genom att fortsätta med det jag gjort hela dagen vilket är det ni läst ovan. jag har även varit och busat i snön med mina små bråkiga pluppar, inget man gör om. dags att återgå till julpyntet, måste ju bli klar innan man ska ta ner allt igen. ha en fin söndag!



10.51
Publicerat den

Dag fem: Sex saker som gör dig lycklig
 
  

1. min familj  2. innebandy
 
 
 
3. söta gester      4. mina vänner
 
5. min bästa vän  6. att få umgås med den jag tycker om



bara en tankeställare.
Publicerat den

 
 
 



00.41
Publicerat den

lördag i all ära men det blev ingen utgång, jag frida och ida beslöt oss för att ha myskväll istället, bakade cornflakeskakor och drack julmust framför sista avsnittet så mycket bättre följt av en film som får en må så himla bra, pratar självklart om Mamma Mia. Ett mycket trevligt avslut på denna lördag om jag får säga det själv, då inte matchen gick som den skulle och inte riktigt resten heller. så nu ska jag ta och sätta på en film med broder som helt plötsligt ville umgås med mig, det gör mig glad. ♥



16.59
Publicerat den

Dag fyra: Sju platser du skulle vilja besöka
 
 
1. Usa          2. England
 
3. Kina         4. Japan
 
5.Italien        6. Frankrike
 
7. Grekland
 



10.59
Publicerat den

 
för lite sömn för att vara uppe denna tid egentligen, tusentals tankar rullar runt och nervositeten inför matchen idag gjorde mig alldeles för pigg och stressad. ska nämligen byta position idag som det ser ut, aldrig i hela mitt liv har jag spelat back, men någon gång ska vara den första. dags att bege mig, ha en fin lördag allihopa! 
här får ni en låt som passar så bra in på mig just nu och fin är den verkligen. ♥



hej mitt vinterland, nu är jag här!
Publicerat den

bilderna är tagen av ida sjödin. 
fredag, fredag älskade fredag. vaknade upp brevid ida och bara någon halv timme senare satt vi framför julkalendern och myste med fika, inte vanligt att jag tar mig upp så snabbt faktiskt, endast två personer det händer med, men det kan ju vara en positiv sak då behöver jag inte oroa mig med att jag ska komma försent. dock hade inte det gjort något idag då vår lärare var sjuk så lektionen var meningslös, efter ungefär 40 minuter satt vi på bussen hem igen. en massa fika och andra onyttigheter har i stort sett hela dagen bestått av, mat, mat och mera mat samt mer eller mindre dans inne hos ida då vi försökte oss på gangnam style dansen, jag tror inte jag skrattat så mycket på länge. annars har dagen för det mesta varit lugn, har myst framför en julfilm nu på kvällen och nu ligger jag i sängen och laddar inför matchen imorgon. hoppas ni har en mer fartfylld fredag då det sett ut så på min instagram. trevligt för er. ha en fin natt!



23.10
Publicerat den

Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta
 
  • var dig själv och försök inte vara någon du inte är, jag hatar falska människor.
  • jag ältar saker mer än vissa andra, så du måste kunna lyssna och kunna förstå mig.
  • våga vara ärlig, ärlighet är vad allt är byggt på oavsett om det är vänskap eller en djupare relation.
  • få mig le och skratta, det är en av de viktigare punkterna.
  • då jag gillar att träna så är det alltid ett plus i kanten, särskillt om det är innebandy!
  • jag gillar söta saker, som söta gester eller sms då man inte riktigt är medveten om att det ska komma.
  • tycka om att gosa, håll om mig när vi ska sova,  eller ge mig en puss då jag inte anar det. 
  • jag är en människa som behöver få komplimanger och höra fina saker, dock inte hela tiden, men det är alltid skönt att få höra sådant som sätter ett leende på läpparna.



16.40
Publicerat den

lucia firande hit och dit, missade skolans då jag tog mig ett break för att få tid med min bästa vän. annars har det trampat på idag, och nu beger jag mig snart emot träning för att sedan komma hem duscha och förhoppningsvis hinna svänga förbi mormor för lite luciamys och sedan emot ida för övernattning. då vi imorgon ska ha spanska lektion vilket inte är så himla frestande men meritpoäng som meritpoäng. ha en väldigt fin torsdag!
 



11.11
Publicerat den

Dag två: Nio saker om dig själv
 
1. jag älskar att spela innebandy, det får mig alltid på bra humör.
2. jag har svårt att förstå varför mina vänner är så underbara emot mig hela tiden.
3. jag är väldigt rädd så fort jag får ett litet utslag, jag vill veta på en gång vad det är och hur jag ska få det att försvinna.
4. jag har en svaghet för sötsaker.
5. jag har svårt för att lita på folk och det krävs mycket innan jag släpper in dem helt.
6. jag ältar saker, och känner ofta att det är mitt fel att saker och ting blir som det blir.
7. jag gillar mina tänder.
8. jag önska jag kunde sjunga sådär äckligt bra.
9. jag älskar komplimanger, det får mig alltid att må bättre.



10.16
Publicerat den

det är kvällar som igår som jag är så oerhört glad att jag har de vänner jag har. det gör ont, men det gör mindre ont när jag är med dom som jag vet bryr sig. 
idag är det den 13 december, lucia dvs. ida bjöd hem mig till henne på lucia fika efter en natt med lite sömn och mycket snack. gröt, lussebullar och nyttig chokladboll med juice fick jag serverat. njöt varje minut innan vi sedan var tvungen att bege oss emot skolan, ingen plats man vill vista sig på för tillfället. dagen kommer bestå av träning, och lucia mys. mer om det senare, har redan missat en timme av lektionen så bäst jag tar tag i det här nu. detsomgörmestontärattnågonannankanfådignuprecissomjagville.

ha en trevlig torsdag!! snart är det helg, åh älskade helg!



16.11
Publicerat den

Dag ett: Tio saker du vill göra innan du dör
 
 
1. flytta till new york. 2. besöka empire state building!
 
 
3. äga ett par dr martens. 4. besöka eiffeltornet.
 
 
5. tatuera mig. 6.  spela innebandy på hög nivå
  
7. bo i en lägenhet som carrie. 8. ha en walk in closet.
 
9. simma med delfiner 10. träffa rihanna
 



13.02
Publicerat den

Dag ett: Tio saker du vill göra innan du dör 
Dag två: Nio saker om dig själv
Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta
Dag fyra: Sju platser du skulle vilja besöka
Dag fem: Sex saker som gör dig lycklig
Dag sex: Fem saker du är nöjd med
Dag sju: Fyra saker du saknar
Dag åtta: Tre viktiga personer
Dag nio: Två saker du vill ha åstadkommit
Dag tio: En bekännelse
 
i brist på skrivande så tänkte jag att jag kan fylla ut med en lista!



10.15
Publicerat den

måndag är en outhärdlig dag efter att man varit sängliggandes i en vecka och sovit till lunch ungefär varenda dag, tog mig dock igenom det med en massa gäspar, för att sedan avsluta skoldagen lite tidigare och skynda hem innan man sedan skyndade iväg för att hinna med bussen emot landet, där jag sedan bjöds på god middag och en massa mys. livet leker när jag är där, så himla lugnt och fint och mysigt. nu när det är tisdag så väntas det långdag, längtar redan tills jag får åka och träna och sedan dunsta ner i sängen framför julkalendern för lite kvällsmys för mig själv ikväll dock, inget man föredrar men det funkar! ha en fin tisdag allihopa. och nu jäklar börjar det bli kallt så klä på er! 



10.01
Publicerat den

lördagskvällen och natten var helt enkelt kaos i alla lägen. började dagen med rejält soffhäng för att sedan bege mig emot julfesten, mat, dricka och trevligt umgänge stod kvällen för. inte nog med det bjöds det på massa tävlingar och annat strunt, när vi senare begav oss in emot stan fick det bli mys hos simon framför film innan alla somnade. söndagen däremot bjöd på en rejäl baksmälla, bakis hela dagen lång så i soffan låg man och kollade slut på innebandy vm, sverige tog hem guldet vilket gjorde söndagen lite ljusare. ha det bra! 



10.19
Publicerat den

 
 
sömnlösa nätter, inget som står högt på listan. men ibland så inser man inte vilket misstag man gjort för det skett något som gör att det vrider i magen av ånger och det enda man vill är att spola tillbaka tiden till stunden då man kunde fixa allt. men så funkar inte livet, det är bara i filmer som detta är möjligt. men i verkliga livet så ser det ut på ett helt annat sätt, vi lär oss av våra misstag, det är våra misstag som formar oss till bättre människor, och ofta så är det misstagen som får en att vilja dra sig närmre. 

idag är det super lördag, gud som jag längtat efter den här dagen, inte bara för att det är lördag och helg utan också för att ikväll så ska vi ha julfest med innebandyn, förhoppningsvis kommer den här kvällen bli bra det återstår dock att se, men jag håller tummarna! hoppas ni får en trevlig lördag!
 



13.13
Publicerat den

 
julen börjar närma sig och önskelistan fylls på mer och mer. egentligen så är inte presenterna det viktiga utan det är just känlsan att alla samlas och man umgås och har det riktigt mysigt. julen i år kommer precis som alla andra år spenderas hos mormor och morfar med släkt och vänner, jag ser faktiskt fram emot det, riktigt mycket. särskillt just nu när det börjar bli riktigt mycket snö, får hoppas att den ligger kvar fram till jul. som jag minns det så kom snön bara några dagar innan jul förra året. det får inte hända igen! 



10.57
Publicerat den

överlever, vaknade idag med en lite mer förkylning men är på fötterna för det. kvällen avslutades raskt igår men det var ett helt okej avslut för det. idag är det fredag, dock har ju jag haft fredag ungefär hela veckan. även denna dag kommer jag mest troligt vara hemma. känns helt okej ändå, jag ser fram emot lördagens bravader istället då det vankas julfest med skön brunflo! ha en bra fredag allihopa, med massa festligheter och mys!



19.11
Publicerat den

legat i soffan sedan i måndags eftermiddag och gör det fortfarande, medans mins skön brudar lirar innebandy match emot jib. håller tummarna ifrån soffan framför luleå-skellefteå, det luktar två vinster ikväll som inte alls skulle kännas fel. det kommer bli en bra kväll, ska kolla hockey och sedan mysa med en kopp te och i min väntan. får se vad mer kvällen har att erbjuda, förhoppningsvis något bra och roligt. kan ju känna en liten längtan iallafall för en av kvällens aktiviteter. ha en fin torsdag!



when you get what you want but not what you need.
Publicerat den

 
den här låten får mig rysa, den är för fin. kan verkligen inte lessna. dock är den lite för deppig för mitt humör just nu, men någon av er kanske känner er lite små hängig idag. bästa bästa coldplay. ♥



11.40
Publicerat den

 
gårdagen spenderas i soffan ungefär hela dagen, framför tv och samhällsboken upptryckt i ansiktet i hopp om att jag skulle ta mig en bit in i den uppgiften, dock så stamplar jag på samma ställe, det är så oerhört tråkigt. tog mig istället tid att kolla på gossip girl, jag gråter och gråter och gråter lite till. den serien är bra, för bra. precis som one tree hill och the oc så är jag helt fast och förtrollad av deras så kallade "värld". 
bäst jag återgår till mitt försök att få denna förbaskade samhällsuppgift klar. en sak som gjorde mig glad igår förutom ett jäkligt bra kvällssamtal följt att fint sms så gick luleå upp i serieledning! ha en himla bra snöig onsdag!
 



23.29
Publicerat den

åkte hem tidigare ifrån skolan idag och fick då chansen att umgås och mysa med lilla katie framför tvn och skolarbete och det fortsatte jag också med framemot kvällen. nu ligger jag under täcket och kollar på schulman show i hopp om att big bang theory ska göra min kväll. ha en fin måndagsnatt!



10.06
Publicerat den

 
Fredag: åkte iväg till skolan för spanska prov och var lika fort därifrån, hem emot mig med min fina vän där vi käkade pepparkakor och drack te, väldigt fin start. Senare emot kvällen åkte jag hem till Tobias, senare begav vi oss emot persåsen för julbord med en massa trevliga människor.
 
Lördag: bjöd på trevligt morgonmys innan man hamnade i sporthallen för innebandy, framemot kvällen så tog jag mig till brunflo för trevligheter med fina brudar. Bettan hade 18 årsfest vilket var en lyckad kväll på alla sätt och vis. berusningen kom snabbt och allt gled runt på rosor. det var ett herrans liv vart vi än kollade, alla dansade och sjungande människor fick en att känna sådant glädjerus. glädjeruset fortsatte sedan i bilen emot hackås till en underbar människa.
 
Söndag: söndagen bjöd på huvudvärk och illamående då jag satt i sporthallen ifrån elva till sju för innebandy, först match för brunflos herrar och sedan en träningsmatch för oss damer. Kunde ju gått bättre men det är inte alltid lätt att må dåligt under match, dock vann vi med 10-1 så vi hade inget att hänga läpp för. fortsatte sedan söndagsmyset med ida under filtar framför solsidan och de två första avsnitten av julkalendern. Tänk att det snart bara är 20 dagar till jul, det är helt sjukt! 
Hoppas ni haft en lika bra helg som mig, nu fortsätter en lugn och fin måndag! ha det bra!