11.48
Publicerat den

så var det torsdag, jag börjar dagen med alvedon och ett glas juice får inte i mig så mycket mat just nu. Annars så är jag ledig och försöker göra klart lite skolarbete som ligger och släpar men det går ingenvart, istället gosar jag ned mig gång på gång under täcket om somnar om. senare idag måste jag bege mig emot staden för några snabba ärenden innan jag ska dunsta ner i min systers soffa och sova innan träningen. för att sedan dunsta ner i sängen framför en beck film eller två och somna så gott som jag brukar göra när jag sover där jag nu ska sova inatt. jag skriver i gåtor nu men det lönar sig alltid i slutändan. nog om detta dags att packa ihop lite nödvändigheter. ha en super bra torsdag!



22.19
Publicerat den

välkommen onsdag och dess goda nyheter, har nämligen hemmastudier imorgon vilket innebär att jag gör klart dom ikväll och får en helt ledig fri dag imorgon. det kommer resultera i sovmorgon, små shopping, besök hos syster, kolla på träning(en dåligt jäkla sak att få sitta på sidan) och sedan åka iväg till tobias. vilken torsdag jag kommer få! huvudvärken verkar inte vilja släppa än, vilket gör mig förbannad och less, kan inte vara där det är för ljust och att sitta vid datorn är inget snack om saken att det är ungefär omöjligt. nog om detta nu är det bäst att ta tag i dessa arbeten om jag ska få sova någongång! ha en fin kväll!



22.57
Publicerat den

det är en hemsk känsla att sitta på sidan och se tjejerna utföra den sporten man älskar tills döds. men istället tog jag mig en tur till massagebänken och fick mig en omgång behandling av benhinnorna innan jag fick mig en väldigt underbar överraskning som satte ett leende på läpparna då jag gick in emot träningshallen igen, iofs ler jag fortfarande för detta. nu ska jag se något avsnitt av Keeping Up With The Kardasihans, då jag får somna själv inatt så måste jag ju sysselsätta mig med något. men först några alvedon för att bota dunkandet i mitt lilla huvud! godnatt på er!



förändring i min vardag.
Publicerat den

gårdagen fick bli en lektion på ungefär en timme innan jag drog mig emot frisören och klippte av för mycket att håret. men snabbt gick det utan att jag visste ordet av det så var det gjort. som tur är så växer det ju ut, och förhoppningsvis ganska snabbt. då huvudvärken tog över så passade jag på att ta bussen emot tobias och somnade i hans säng innan jag visste ordet av det. vaknade till när han kom hem och sedan bjöd han på gomiddag. perfektion är vad måndagen var. det var underbart. nu sitter jag återigen i skolbänken och försöker att blunda så mycket jag kan då ljuset är för starkt. hoppas ni har haft en bra måndag och får en bra tisdag!



12.17
Publicerat den

lördagen gick inte som planerat. matchen gick super bra tills jag blev knockad av ett bakhuvud i mitt huvud och föll pladask ner och slog i huvudet i golvet, en hjärnskakning fick bli mitt avslut på matchen. dock så är vi på gång nu, så bra som vi spelat på slutet, helt sjukt. tycker om dessa brudar. istället för att dra mig ut på en fest som jag och mina vänner sätt framemot så hamnade jag i sängen och låg där hela kvällen tills tobias drog med mig ut på en promenad istället. idag är det iallafall söndag, älskade slappa söndag. kommer vila mig hela dagen så jag kan träna på tisdag igen. och vart gör man inte det bäst än ute på landet, tror jag åker iväg till tobias emot kvällskvisten. kommer bli perfekt avslut på denna helg. hoppas ni får en fin söndag, det förtjänar ni allihopa!



Är det uppenbart för dig, det känns så uppenbart för mig.
Publicerat den

 
Vi är förlorare jag och du, för ingen av oss vågar tala ut,
för ingen av oss säger vad vi känner, står vi här men vi är bara vänner,
finns inga vinnare i lekar för två, inga vinnare de är bara så,
och om allting skulle falla imorgon
så vill jag veta att du visste hur jag kände de då.



 



10.31
Publicerat den

lördag, underbara lördag. har redan börjat tagga inför dagens match emot sundsvall, men det riktiga börjar 15.30. annars så börjar jag få lite lätt panik då jag har haft samma skit dröm tre dagar i rad, betyder det något eller? kommer jag snart åka ut för en olycka eller något bra? brukar drömma olika varje natt men det har varit samma allt för länge nu. men nog om detta, dags att börja göra sig i ordning så jag kan trycka i mig någon god matchlunch innan jag far iväg. ha en super lördag!



16.56
Publicerat den

börjar få riktiga sommarkänslor då jag nyss pratade med tim som jag träffade ifrån sundsvall under yranveckan. han lever nu livet i australien och jag skulle kunna ta ned min resväska packa den full med sommarkläder och ta nästa flyg dit. sol och värme varje dag och inte nog med det så kan man ju slippa dra på sig en varm vinterjacka varje dag och istället dra på sig shorts och ett sött linne. jag är helt klart lite less på vintern just nu och längtar ihjäl mig efter sommaren och värmen. men det är kul att han har det bra där, jag har det ju inte så tokigt här heller. ikväll spenderar jag kvällen med de bästa. hoppas ni har en bra kväll!



20.59
Publicerat den

alla dessa sovbilder. men det är gulligt att mina kära tar dessa på mig då jag är en riktig sömntuta. gjorde inte mycket att uppsatsten idag eller de andra uppgifterna istället drog jag en längre powernap brevid min skönhet och sedan åkte jag iväg på träning. har nu gått ner på vänsterback på heltid och det är roligare än jag trodde faktiskt. först så såg jag inte mig själv som en back eller att det någonsin skulle gå, men det gör det. iaf på träningen så det är upp till bevis på lördag då vi har match emot sundsvalls ibf tror jag det var iaf. nog om detta, nu ska jag göra mig en kopp te och lägga mig under täcket och kika lite på spanskan och sedan se på the notebook. ha en bra torsdagskväll!



👍
Publicerat den




10.53
Publicerat den

vår lärare var sjuk så hann bara komma till skolan och vända igen och nu sitter jag i soffan efter att ha tryckt i mig en bit kladdkaka. borde ta itu med uppsatsen och dylikt men jag har ingen lust, vill bara sova och gosa med mina små hjärtan framför en film eller två. ikväll väntas det träning vilket jag verkligen ser framemot, älskar innebandy. det får en att må så bra. ha en bra torsdag! 
 



I've been crazy for you all this time.
Publicerat den

 
den här låten får mig så glad, men det kan vara för det jag tänker på då jag hör den och det som gör att jag bara vill sjunga den, och jag har sjungit den men vill sjunga den igen flera tusen gånger.
nu hälsar john blund mig välkommen. godnatt ifrån en nybäddad säng.
 



22.21
Publicerat den

denna dag är perfekt, har skrattat hela dagen och inte nog med det så är min vän äntligen frisk så idag fick det bli lite kvalitetstid med min underbara ida och få världens godaste chokladkaka av mamma, som äntligen kommit till sortimentet igen., för att sedan åka iväg och spela innebandy som gick super och komma hem och få varmchoklad. och de som känner mig vet att jag älskar varmchoklad av hela mitt hjärta. nu ska jag fortsätta denna super kväll med att kolla på LOL och sedan krypa ner under täcket och sova några timmar. hoppas ni har en lika bra dag som mig!



23.36
Publicerat den

jag kan inte förstå hur det kan vara så skönt att ha uppsatt hår, jag riktigt njöt idag när jag satt i skolbänken och inte behövde göra den klassiska "dra luggen bakom öronen" och se allmänt störd ut. men snart är det över då håret inom snar framtid klipps av. kommer bli något nytt om jag inte gör som förra gången och fegar ur. nog om detta med hår. hade spelarmöte med skönbrudarna ikväll och mat och god morotskaka bjöds det på, samt skratt och annat som vanligt. efter det en lugn och sansad träning, var knappt trött helt ärligt men ibland ska man ha sådana träningar, kan tänka mig att träningen imorgon blir lite värre. nu ska jag snart krypa ner under täcket för lite sömn, är ganska trött idag trots sovmorgon. hoppas ni har haft en bra tisdag!



12.56
Publicerat den

gårdagen gick väldigt fort iväg och vid kvällskvisten beslöt jag mig för att skita i min sovmorgon och istället åka iväg och spendera lite kvalitetstid med tobias. dock så somnade jag ganska fort och han med, men några få ord hann vi växla. vaknade upp och beslöt mig för att städa ihop lite innan jag tog bussen hem för att sedan dunsta ner i soffan och sova bort två timmar till. men nu har jag tagit mig till skolbänken i väntan på att den riktiga lektionen ska börja om den börjar. vad vet man. ha en fin tisdag!



18.38
Publicerat den

fick återigen besöka hälsocentralen ihopp om att få svar så jag kan äta till mig rätt pencilin. annars så har jag haft praktik vilket har varit så sjukt roligt och även varit och införskaffat mig ett par nya skor. kvällen i sig kommer bli väldigt lugn och tråkig, har ingen träning och inga planer för något annat heller. men hoppas ni andra får en bra kväll!



20.59
Publicerat den

så kom söndagen och detta är vad jag brukar tillbringa mina söndagar till att sova, dock så gör jag det dagligen. mina små powernaps efter skolan. men istället för det vanliga så åkte jag iväg till sundsvall med skönbrudarna och tog tre pinnar som gjorde söndagen lite bättre. nu kanske vändningen kommer vem vet. nu väntas det städning för min del och sedan ska jag gosa ner mig framför en film eller två innan jag hälsar john blund välkommen!  



19.12
Publicerat den

har haft en riktigt rolig lördag, har nämligen hjälpt elina och några ifrån hennes media klass med en film idag till skolan. en film som handlar om ett kärlekspar + alkohol + död. lite tragiskt men som vi har skrattat. den ska tydligen upp på youtube senare så då får man väl se hur den blir i slutändan. nu ska jag invänta ida för lite myskväll samt ta itu med vår framtida resa till sydafrika! hoppas ni har en riktigt bra lördag!



10.20
Publicerat den

uppe med tuppen i hopp om att jag ska vara inne på stan vid 12. somnade inte först än vid tre inatt och sedan vaknade jag till lite då och då under tiden. så jag kan inte säga att jag fick någon "skönhetssömn" inte. men jag klagar inte det är lördag och jag har fått bra nyheter såhär på morgonen! nåväl, nu måste jag bege mig, ska nämligen hjälpa elina m.fl med en liten film till skolan idag. hoppas ni har en fin lördag!



min underbara fredag
Publicerat den

så kom fredagen och så kom den fina middagen med min nu 18-åriga norska vän. mycket fin mat, trevligt folk med massa skratt och snack, massa bilder som får nu förgylla detta inlägg i en form av att jag ska kunna skriva mindre. har haft en super fredag och imorgon har jag lovat att medverka i en mindre film för en kär vän som går media. så bäst jag tar mig en liten vända i sängen så jag slipper sovpåsarna som går till kina. hoppas ni har en fin fredag!
 



grattis i efterskott!
Publicerat den

fy skäms på mig som inte tog mig tiden att gratta dig på denna kära plats. för två dygn sen fyllde en av mina närmsta vänner, norsken såkallad 18 år. stort grattis till dig min fina hoppas du hade en toppen dag!
torsdagen blev inte riktigt som planerad och jag hamnade på en annan plats istället för platsen jag skulle. men jag gillade att vara på platsen jag var på. nu pratar jag i koder märker jag. det är en sådan skön känsla när man känner att allt har ordnat sig och att man inte längre behöver gå med en klump i magen och undra vart man har vissa och vart inte. dagen i ära har varit en enda spanska lektion med en skön lärare och sedan en massa fika hos ida, jag älskar att vara hos ida. det är som att vara i paradiset. efter vi levt oss bort en stund och jag tagit min powernap i hennes säng så var det dags att göra oss i ordning inför middagen. innan vi begav oss emot julia för lite snack och annat häng. hoppas ni har haft en bra dag.



09.16
Publicerat den




23.48
Publicerat den

 
But I always end up kissing you then miss you even more and more. ← för vackert.
jag har gått och kärat ned mig i the royal concept vilket fantastiskt band. jag dör det är så vackert. 
annars så gick matchen så otroligt bra ikväll, vinst med 6-1 så kanske lyckas somna med ett leende på läpparna ikväll. nu är det dags att fortsätta göra lite samhälle, vilket hemsk kurs det är. fy sablarns. ha en fortsatt fin kväll!
 



jag antar det finns någon du skulle ringa om jag inte fanns.
Publicerat den

sov så sjukt gott inatt brevid min vän så när klockan ringde trodde jag inte det var sant, att jag skulle behöva dra mig upp. idag fick vi iallafall nytt schema vilket innebär att jag nu har praktik på måndagar och sov morgon på tisdagar plus att jag fortfarande slutar vid lunch på fredagar, gud så ljuvligt. nu börjar det närma sig dm-match och jag tror en feber börjar dra in sig. frysit hela dagen och mått illa. man kan ju undra vad som händer i min kropp just nu helt enkelt. kan ju bero på att jag inte ätit särskillt mycket under dagen, men nog om det. nu är det dags att bege sig. hoppas ni har en super bra onsdag!



jag vet inte hur jag ska vara för att vara den du saknar.
Publicerat den

↑ rubriken stämmer in på allt just nu.
 
och hej för den delen. dagen har bestått av en hel del praktik som bara blir roligare och roligare för varje gång. det kan ju vara för alla roliga människor och alla roliga besked jag får där. dagen i sig har ju gått förbi med dunder fart då jag direkt efter praktiken åkte iväg på träningen för att sedan nu snabb duscha för att få spendera natten hos världens finaste och mest älskade vän, hon är bäst på allt helt enkelt. hoppas ni har haft en trevlig tisdag! 



10.39
Publicerat den

måndagen har kommit och jag har inte ens haft en halv lektion idag, vilket var tur. då jag glömt matteböckerna hemma för tionde gången i rad. sitter nu hemma och goäter och funderar på planerna inför eftermiddagen. gårdagen bjöd på innebandy med trevligt umgänge som fortsatte in emot kvällstimmarna. har nu sett den ena delen av sista harry potter, jag är oerhört efter när det gäller dessa filmer.. men nu är en avverkad. dags att dyka ner i matteboken innan bakning ska ske! ha en super fin kall men solig måndag!



12.08
Publicerat den

min super grymma vän får stå för bilden idag, du är så behövlig i mitt liv!
återigen har söndagen anlänt i sin fart, och jag är seg som en lama. har ingen ork idag riktigt, då jag inte varit med på innebandyn i helgen pga. sjukdom så har jag lagt tid på annat, annat som kanske var bra att lägga tid på. idag så får jag umgås lite med farmor innan jag vid fem tiden drar mig emot torvalla och kollar på min lillebrors match för att visa lite stöd. känner mig så snäll idag, kanske ska jag vara det hela dagen då, iofs är jag väl jämt snäll men kan ju vara extra snäll idag då. hoppas ni får en fin kall och dimmig söndag för det är precis så det är ute nu. ha det bra!



23.12
Publicerat den

tusentals känslor som virrar runt i kroppen som gjort mig så orolig hela denna helg, fredagen fick bestå av innebandy tittande med två för bra tjejer innan jag och ida sedan spenderade resten av kvällen framför gossip girl i hopp om att vi kunde få mig tänka på annat. dagen i sig har bestått av att mamma har tröst shoppat med mig, men inte ens nya kläder och skor kunde få mig på andra tankar dock så tackar jag inte nej till denna dag, jag har fått kvalitetstid med min moder och fått diskuterat dessa kvinnoproblem, följt av en fika med familjen och sedan lite tid med min bästa vän för att sedan ha en lugn sällskapsspels kväll med familjen igen. de finns verkligen alltid där. vad jag köpt kommer visas när jag har på mig det, för jag tror inte jag har tid att ordna med det imorgon då jag glider iväg på innebandy och sedan troligtvis inte hem igen. nu ska jag och min broder kolla på något roligt för att få honom att släppa sina onda tankar ett tag! jag är en super syster ibland. men hoppas ni har haft en helg som är värd att minnas! 



only hate the road when you're missing home
Publicerat den

 
 



15.05
Publicerat den

gårdagen var inte av bästa rang men lite innebandy gjorde dagen helt klart mycket bättre. idag vaknade jag upp och kände mig allt annat än kry, så som tur var så slutade vi vid lunch så då hade jag tid att besöka hälsocentralen också. nu sitter jag hemma med flera busande hundar som skäller och ylar och inväntar ida. hoppas ni har en fin torsdag för snart är det helg gott folk.



onsdagslista
Publicerat den

1. Känner du dig spirande lycklig och glad nu när vinter är här?

Ja, jag gillar vintern då får jag spela innebandy dagarna om och sedan är det så himla mysigt under vintern. Med snön som lyser upp alla mörka dagar och att man får dra på sig stickade tröjor för att försöka hålla värmen och inte frysa ihjäl. Att få ligga framför en öppen eld och dricka varm choklad eller varför inte ha filmkvällar med sina närmsta vänner. Jag tycker vintern är en helt otrolig årstid, dock så älskar jag sommaren och värmen! 

2. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i vinter?

mina fina stickade tröjor och de simpla t-shirtsen ifrån monki.

3. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan – hur såg ditt liv ut?

jag spelade en himla massa innebandy, dag ut och dag in. varje helg var jag iväg på något och om jag inte var det hade vi träningshelg eller liknande. så hängde med super goa brudar hela vintern och det slutade inte först vid mars. så mitt liv bestod till mestadel av innebandy, lite tragiskt kanske att man inte hade någon fritid till att göra annat men det är väldigt underbart att bara få spela hela tiden, så jag klagar verkligen inte.

4. Vad gör du om dagarna egentligen?

Jag vaknar och åker till skolan, åker hem, sover, äter, tränar, åker antingen hem eller till tobias. ungefär samma varje dag. vilket rutnät.


5. Vad har du för frisyr?
långt dött hår, som bara hänger. många tycker det är vackert jag tycker det är gräsligt. dags att boka en tid hos frisören!

6. Vad lyssnar du på för musik?

Mumford and sons, Erik Hassle, the sounds, miss li och linnea henriksson är det som spelas dagligen i mina öron!

7. Vad läser du?
Läser mest bloggar, och annars så läser jag olika tidnignar på internet.
 
8. Senast inkomna sms?

"Ja du får de om du vill, annrs får vi vänta till söndag och måndag :) " från tobias 

9. Vad är bäst med sommaren?

Allt är posetivt med sommaren, värmen, de sena sommarkvällarna, sola , äta jordgubbar , bada och resa. att få umgås med de man tycker om hela dagarna långa och festa när och vart som helst. festivaler och utlandsresor, det finns inget negativt alls med sommaren, det är bara en ren glädje. dock är inte sommaren den bästa här i östersund, men på något sätt lyckas sommaren bli perfekt på sitt sätt.

10. Vad är sämst med sommaren?

det finns inget som är sämst med sommaren, och om det var något ska det nog vara att värmen inte hittat hit riktigt på några år!

11. Senast köpta plagg?

två tröjor ifrån monki som används alldeles för lite.

12. Ditt bästa skönhetstips inför våren?

oj, att inte tvätta håret varje dag, jag gör det nu och tycker att det blir fett på en gång, dock har jag den turen att det inte syns på mitt hår när det blir det. smörj in dig varje dag och tvätta ren dig! det är väl det vanliga, inte är jag någon som ge skönhetstips, tycker ni istället ska läsa det i tidningar eller liknande!

13. Hur ser du på framtiden?

Jag vill ha ett jobb, vara kär och lycklig. flytta ihop med pojkvän eller en nära vän och ha alla nära och kära lika nära som de står mig nu. Förhoppningsvis har jag lyckats åka runt och rest lite och fått bocka av vissa punkter på listan "before i die" . 




19.53
Publicerat den

har inte haft någon tillgång till internet under gårdagen då jag stannade kvar hos tobias för lite tid tillsammans och hjälpte till med städning och fick mig en god kaka till middag, inte nog med det så rullade vi igång ett gäng beck filmer i vanlig ordning och hade det lika bra som alltid. annars så fick ingen av oss någon direkt sömn då vi båda vänt på dygnet så när klockan ringde vid 6 så ville jag helst kasta mobilen in i väggen och dra täcket över huvudet. men det var det man ville göra, istället så drog jag mig upp slängde på mig kläderna och sminket i vanlig ordning och vinkade iväg tobias innan jag själv skulle med bussen som går 07.00, då jag egentligen kliver upp då jag är hemma. men inget jag klagar på, trivs helt ärligt jävligt bra där ute på landet.
har idag haft lite kvalitetstid med min bästa vän och skrattat en hel del, inte nog med det så tryckte vi i oss alldeles för mycket mat så nu har jag matkoma och ligger i soffan med big bang theory visandes på tvn. livet är ju inte så dumt trotsallt och bättre blir det. hoppas ni alla har en bra dag! 



20.19
Publicerat den

gårdagen spenderades kollande på några sköna grabbar som promt skulle lira hockey i marieby, innan vi senare drog emot hackås för lite andra aktiviteter, vid tiotiden var jag redan död pga. bristande sömn natten innan då min vän beslöt sig för att prata och göra gester i min säng. det uppskattades då jag fortfarande kan skratta åt den händelsen. dagen i sig har jag varit på staden en snabbis och sedan i torvalla för att kolla när brunflo tog tre poäng, välförtjänta verkligen. då jag satt och skakade under hela tredje perioden. ikväll kanske jag drar mig tillbaka till landet då jag trivs så bra där, om det ändras så lär jag ha en hemmakväll om jag inte drar mig in till staden för annat. ha en fin lördag!



14.01
Publicerat den

  
 
jag är beroende av denna serie. detta är för fint. puss
 
 
 



13.35
Publicerat den

efter ett tuffare träningspass med innebandy brudarna igår var det riktigt skönt att hoppa in i duschen och sedan få kvällsbesök av ida, började se på filmen TED som är så omtalad, den är rolig men riktigt störd om jag får säga det själv. en teddybjörn som ungefär endast pratar om sex och droger. men det är väl roligt det med. nu har iallafall den efterlängtade fredagen kommit och jag kommer spendera denna fredag som många andra fredagar ute på landet med tobias. kommer bli super bra och riktigt skönt. hoppas ni alla får en bra fredag!



19.23
Publicerat den

dagarna bara flyger förbi och jag gör inget förtillfället. jag har ingen ork för att ta mig ut och hitta på något heller, kan jag ha blivit en latmask nu under julen. jag menar jag har inte tränat på ett par dagar nu heller, men imorgon då åker innebandyn klubban fram igen. äntligeen! annars så är livet bra, och jag har planerat att ännu en gång börja se på gossip girl jag kan helt enkelt inte leva med tanken att det är slut föralltid. så vad kan vara bättre än att då börja om och få det där extra leendet på läpparna då man kan leva sig in i en annan värld ett tag. 
Hoppas ni andra har det super bra och lever lite mer än vad jag gör just nu. ♦
 



en slags årsresumé
Publicerat den

janurai
spelade massvis med innebandy, ungefär dag ut och dag in och umgicks mycket med denna vackra pingla. hade en riktigt bra start på året även om det endast innehöll innebandy av olika slag.
 
februari
startade en ny blogg (denna) och var sjuk ungefär hela månaden. så varje chans jag fick gick jag runt i myskläder och drack te, detta var en kall tråkigt måndad och det var inte mycket som hände då man mest låg på sjukbädden.
mars
köpte mina efterlängtade skor och gick på innebandygalan med super jib, vi åkte ur ettan men vi hade världens bästa säsong tillsammans och det firades med massa alkohol och skratt. Inte nog med det hade jag äntligen tid för mina fina vänner igen, så vi började med att åka ut med madrass som små barn nedför backarna med skriket i högsta höjd.
 
 
April
Ida hade fått sin iphone, så denna månad uppdaterades bilder på oss på instagram ungefär dag ut och dag in, inte nog med det hade vi sköna kvällar med massa gottigheter och mys. det blev en del fester hit och dit denna månad också, äntligen hade man tid för det när innebandyn hade uppehåll.



maj
jag fick min nya iphone på min sjuttonårsdag, inte länge efter det började solen titta fram och bikinin åkte på ihopp om att solen skulle kunna ge en lite färg men inte de, det är enda nackdelen med östersund mitt bleka pigment blir inte solbränt. Inte nog med det så tog jag och frida oss en partydag mitt i veckan då vi besökte körfältsgrillen med alla fulla studenter, detta har vi inget minne ifrån förutom bilderna som visar vart vi varit, dagen efter hade man nationella prov och var fortfarande full. baksmällan ifrån denna kväll var inte att leka med, men oerhört kul hade vi.
 
juni
firade studenten med massa sköna brudar som jag bara någon vecka senare festade med ännu mer, detta blev en månad med alldeles för mycket alkohol men en massa roliga kvällar som man sent kommer glömma. Gick även ut mitt första år på gymnasie, som hade varit en bra tid. Inte nog med det så bytte jag ifrån jib till brunflo och blev nu en brunflo brud, inget misstag enligt mig, detta har varit en bra innebandy säsong på många sätt, dock inte spelmässigt då vi inte ligger bra till i serien men på andra sätt. I och med att jag bytte betydde det en rejäl sommarträning med massor av tid som fick spenderas vid arctura, då vi sprang kilometer för kilometer och sedan en massa styrkepass. 
 
juli
spenderade massa tid hos min bästa vän och hade även någon natt själv hemma i hennes stora hus en natt vi nog aldrig kommer glömma, två "små" rädda flickor som tror varje ljud är en mördare som smyger runt huset som väntar på att anfalla och spindlar som nog kan äta oss. denna månad fick vi även tillökning i familjen, det kom nämligen sju små hundvalpar som varit allt annat än gulliga under dessa månader. gullig var de i början, så som på bilden då de varken kunde gå,se eller höra! vilka tider! även denna månad bjöds det på en massa partyn och träning, och myshäng med mina underbara vänner.
 
augusti
Var på storsjöyran med massa vänner och lyssnade på bra musik och träffade massa annat härligt folk. svaga minnen men roligt var det, åkte iväg till stockholm med min bästa vän och shoppade loss inte nog med det så tog vi oss till gröna lund också och gick emot vår rädsla för höjder och satte oss på kanoten och skrek så det hördes långa vägar därifrån. även denna månad kom min vän ifrån usa hem så det firades med massa partaj och annat mys för att prata igenom allt som hänt under det året hon var borta.
 
september
skolan började igen och jag försökte vända tillbaka på dygnet i vanlig ordning. Vi hade oss en klassåterträff med gamla gänget ifrån högstadie som man inte umgåtts med på ett bra tag, roligt var det många minnen som togs upp och en massa garv åt allt och inget gick runt under kvällen. En dag på staden tog vi oss en tur på segways vilket var en riktigt rolig upplevelse då jag inte riktigt fattade vad man skulle göra och ida var ännu sämre, enda som hade hjärna nog för detta var små barnen och sofie. denna månad var annars ganska seg dåligt väder då hösten hade slagit in.
oktober
Var en väldigt speciell månad då jag efter flera år fick träffa chris igen, gud som jag saknat honom. och så många tårar jag fällde när han skulle åka hem till sydafrika igen. Någon helg bort så hade jag och några vänner halloweenfest som var riktigt rolig, massa dans och snack och dricka som gjorde kvällen till en av de bästa på länge. oktober var en riktigt bra månad!
 
november
spenderade mer och mer tid med tobias och roligare och roligare blev det. var där med än jag var hemma kändes det nästan som. inte nog med det så blev det mer och mer innebandy med brudarna i brunflo och vi hade vår första lagfest som var en riktig höjdare. då mörkret kom tidigare och tidigare för varje dag så blev man allt mer trött så en massa sömn tog jag också under denna månad.
 
december
var på artonårsfest hos min vän bettan och vart alldeles för påverkad men hade oerhört roligt. spenderade yttligare lite mer tid ute på landet med tobias och spelade en massa innebandy. hade julfest med alla ifrån brunflo innebandy det spårade och dagen efter vaknade man inte upp hemma utan istället hos några sköna personer. julen kom och släktingar anlände riktigt mysigt, fick äntligen avnjuta julbord och annat mys med de andra. och igår spenderades sista dagen av detta år med massa sköna personer hos nathalie på frösön med god mat och andra festligheter. 
 
har haft ett riktigt bra år i år. hoppas ni har en trevlig tisdag, själv har jag knappt tagit mig ur sängen än!
 



svar på frågestunden.
Publicerat den

är du på g med någon?

-  Ja jag är på g med någon , en riktigt fantastisk person.

 har du något nyårslöfte?

nej jag har inte riktigt tänkt på nyårslöften, men om jag hade något skulle det nog vara att lägga ner mer tid på det som gör en lycklig och får en må bra än att slösa tid på det som gör en olycklig.

 

föredrar du att leva som singel eller är det bättre att dela sitt liv med någon?

- Jag föredrar att dela mitt liv med någon, men samtidigt så vill jag inte bara ha någon, utan om jag gillar någon så vill jag verkligen dela mitt liv med den personen men om inte så är det väl helt okej att vara singel! jag har inte haft ett dåligt singel liv, men just nu har jag det inte så dåligt heller. 

Vad är dina nyårlöften? 

som sagt så har jag inte riktigt något nyårslöfte!

Vad är det bästa som hänt dig 2012? 

- tror det var när jag beställde biljetter till justin biber!

Vad har du gjort under 2012?

-tänkte göra ett inlägg angående detta senare!

 
Är det något du ser fram emot 2013 lite extra? 

- ja, jag ser framemot att fylla 18, åka på justin bieber och förhoppningsvis ha en helt fantastisk person i mitt liv , resa med mina vänner!

Hur ska du se ut på nyårsafton? 

såhär såg jag ut på nyårsafton!

 

 

Vart skulle du vilja flytta om du fick välja? 

jag skulle vilja flytta till new york, bara testa på hur det är att leva där.

 
 

Vad är du mest tacksam över? 

-jag är mest tacksam över mina underbara vänner, jag förtjänar dom inte i alla lägen men på något sätt så verkar dom inte lämna mig, ni är det bästa jag har!

Hur ser ditt dröm-boende ut? 

-svårt att svara på, jag vill gärna bo i ett hus, men ett dröm-boende som jag haft länge är just en kopia av carrie bradshaws lägenhet i Sex And The City!!


Hur ser din framtid ut inom de närmsta åren? 

- förhoppningsvis har jag träffat en kille som jag älskar, har ett jobb och en bra framtid och självklart hoppas jag min bästa vän står mig lika nära som hon gör idag.


Vad vill du bli när du blir stor? 

- jag är osäker på vad jag vill bli när jag blir stor, men jag utbildar mig till egen företagare så kanske något sånt eller jobba i en klädaffär. då jag älskar kläder!!


Din högsta önskan? 

- min högsta önskan är att leva ett lyckligt liv, med underbara personer!

Om du fick bestämma hur skulle ditt liv se ut om 10år?

- om tio år är jag 27 år, känns som en evighet. men då har jag förhoppningsvis ett jobb och karriär, en pojkvän som jag lever med och kanske påbörjat en familj, skulle vara mysigt. 
Om du fick bestämma hur skulle ditt liv se ut om 20år? 

- då håller jag nog på att hamna i 40-årskrisen. då hoppas jag att jag har en familj, förhoppningsvis gift mig och har ett stadigt och lyckligt liv tillsammans med mina nära.
Om du fick bestämma hur skulle ditt liv se ut om 30år? 

- 47 år, detta är väldigt långt borta men jag hoppas iallafall att jag lever lyckligt med min familj och vänner!

Favorit-outfit? 

-jag gillar vanliga t-shits och några svarta jeans till, det är en sådan avslappnad outfit som passar till vardags, jag älskar dock leggings att ha en stickad tröja en söt kjol och ett par svarta leggins och ett par boots, det funkar alltid!

Favorit-blogg? 

- min favorit blogg har varit Kenzas, sedan jag började läsa bloggar och blogga själv, det finns ingen som inspirerar mig så mycket som hon gör!


Favorit-färg? 

-naturliga färger som, vit, svart, rött och sådant!

Favorit-djur? 

jag älskar zebror, alltid tyckt de är så vackra och fascinerande!


Favorit-land? 

- Sverige och Amerika. 


Favorit-band? 

- mumford and sons helt klart, deras låter är det finaste och bästa jag vet att lyssna på.


Favorit-artist? 

- jag har inte riktigt någon favorit artist så, jag lyssnar på massa olika och kan inte avgöra vilken av dom som är bäst. 


Favorit-musik? 

jag lyssnar på allt, det går inte riktigt att avgöra vad jag har för favorit musik, men mumford and sons står väldigt nära mitt hjärta.


Favorit-minne? 

- mitt favorit minne är nog min sista tid med mig farfar, när jag fick reda på att han hade cancer var det som att hela miin värld och det jag visste fall samman. jag insåg att jag skulle förlora en person som jag älskat hela mitt liv som jag förstod att jag inte skulle kunna få tillbaka. alla de tankarna gjorde att vi kom närmre än någonsin och jag saknar honom mer och mer för varje dag.


Favorit-sak? 

- min mobil helt klart, och min innebandy klubba.


Favorit-ord? 

- jag har inget riktigt favorit ord.


Favorit-känsla? 

min favorit känsla är när man är sådär kär så man är pirrig, lycklig och känslosam samtidigt!


Favorit-film? 

- just nu LOL, jag tycker den är så mysig, fin och sann.

 
             

Favorit-serie? 

- the oc, one tree hill och gossip girl.


Favorit-doft? 

- herrparfym, särskillt den jag får lukta på mycket nu.


Favorit-dröm? 
- min stora hemliga dröm!


Cola eller Fanta? cola.
Film eller Serie? båda, omöjligt att välja.
London eller New York? new york och london! 
Justin eller 1D? justin bieber såklart.
Gitarr eller Piano? beror på, gillar båda!
Innebandykillar eller Hockeykillar? innebandykillar helt klart!
Singel eller relation? relation!
Skola eller lov? båda, jag gillar skolan men jag gillar att bara få vara också.
Dålig andedräkt eller gubbsvett? skulle inte klara av något av det helt ärligt. 
Dag eller natt? båda, det är svårt att avgöra det finns så mycket kul som händer på natten också precis som på dagen.
Sommar eller vinter? - båda där med, jag älskar värmen men jag älskar samtidigt vintern då man får ta på sig mysiga tröjar och krypa ihop under en filt framför en brasa med varm choklad.
OC eller OTH? -omöjligt att svara på, växte upp med båda dessa serier!
Robert Pattingsson eller Justin Bieber? robert pattinson!
Adam Brody eller Benjamin McKenzie? adam brody!

Vems liv skulle du helt vilja ha? 
Marissa Cooper eller Summer Roberts?  summer roberts.
Kirsten Cohen eller Julie Cooper? kirsten cohen.
Brooke eller Peyton? brooke.
Hayley eller Brooke? hayley.
Peyton eller Hayley? hayley.
Miranda, Charlotte, Samantha eller Carrie? helt klart carrie.

sist men inte minst, Vem är din bästavän och varför? (behöver bekräftelse??) 

Min bästa vän träffade jag då jag var fyra år, då flyttade det en ängel ifrån frösön och hamnade i lugnvik hos mig. sedan dess har vi hållit ihop. hon är den jag alltid kan räkna med och alltid är rädd för att förlora, jag skulle inte klara av att leva mitt liv utan henne. hon är den som alltid vet hur man kan få mig le när livet bara är så pissigt som det kan vara när man är i denna ålder. Hon är helt enkelt mitt allt, jag pratar självklart om ida sjödin. vi har aldrig tråkigt och skrattar alltid. hon är en sån fantastisk människa på alla sätt. 

 

vad tycker du om Östersund ?

 - jag gillar östersund, jag är född och uppvuxen här. det är en liten mysig stad med mycket människor, precis som på andra ställen så snackas det mycket men man får helt enkelt lära sig att ha huvudet högt för det kommer alltid vara folk som försöker trycka ner en. Men östersund i sig är vackert och underbart, dock så skulle jag inte tacka nej att bo i en större stad!

gillar du att resa?

 - jag älskar att resa och hoppas att jag kan resa runt lite hur som helst när jag blivit lite äldre.

 

det var det de, blev ett gäng frågor ändå. hoppas ni fick svar på det ni ville! nu ska jag återgå till att ligga i sängen och bara mysa framför någon bra film! 

 




12.18
Publicerat den

nyårsafton, två sjuka vänner som jag drogs med under kvällen, ändå lyckades jag ha det så trevligt! träffade skönt folk som verkligen fick än att skratta mer än vanligt. vilt som vanligt vid tolvslaget då man stod med resten av alla fulla ungdomar som kysstes i varje hörn, själv tog jag mig äran att bara hålla om min allra bästa vän, behöver inte kyssa henne för jag vet att hon och jag är föralltid och att all lycka kommer vi föralltid ha. 
annars så var kvällen bra, bjöds på god mat och mycket bra musik, massa fula bilder och filmer för att minnas kvällen. hoppas ni andra hade ett bra nyårsfirande!