13.46
Publicerat den

 
urban cone ♥ tack kära ida nu har jag vi problem till yran..

ska snart ta och käka lite lunch och sova en stund innan jag måste dra mig emot fem timmars arbete, så slappt men kommer ta en sån jävla tid en fin dag som denna. jag vill ut och inte vara inne, har sån förjävlig huvudvärk och snoret bara rinner. huva det är min tur att bli frisk nu. trevlig lördag på er!



00.57
Publicerat den

två bilder som kan nästan representera min dag utan ord. har som sagt inhandlat lite "nödvändiga" saker enligt mig då jag trampade runt i mina vita converse på stenplattor på staden med ida vilket senare ledde till att vi beslöt oss för att ha en myskväll med sex and the city och massa gott käk som vi tryckte i oss på låt oss säga en kvart. trevlig fredag och hoppas alla andra fylleskallar och inte fylleskallar har haft det också.



12.34
Publicerat den

så var det med dagens klädsel. har precis gjort mig helt i ordning för dagen och väntar nu bara på att ida ska bli klar så vi kan åka in på staden en stund och uträtta lite ärenden. senare så ska jag bara slappa känner mig inte kry alls, har ju som sagt fått tillbaka min förjävliga förkylning och jag har sommarlov men har ändå inte tid för detta, måste träna! 



00.29
Publicerat den

fick låna med mig sex and the city boxen hem ifrån min kära vän. så nu ska jag gosa ner mig under täcket och iaf se klart säsong 1 av satc. godnatt på er. 



21.31
Publicerat den

hängandes framför datorn igen, ja nu när jag spenderat hela min dag framför dessa teknik prylar så får jag lite ångest. har ju varit ganska fint väder idag så varför har jag inte tagit vara på det, istället har jag suttit och hostat framför sex and the city och framför quizme på mobilen. och nu fotboll, heja tyskland trots att det ser mörkt ut för tillfället. fick mig nu en öl och ostkroks rap i ansiktet som pappa kallar det. åh vad jag älskar dig!



13.02
Publicerat den

det är ingen vacker syn detta inte, men tänkte att när ändå min mamma varit där och tryckt kameran i mitt ansikte kunde jag lika gärna fylla ut detta inlägg med dessa bilder. detta är då folket jag jobbar med plus en kille i min ålder, vi spelar då en sort av familj ifrån 1895. nog om det. har sovit som en stock och ligger fortfarande i sängen efter en dusch. borde göra mig i ordning med tanke på att jag ska träffa ida om inte ens en halv timme. ledig i två dagar nu sen jobb igen och jag ska ta vara på dessa.



09.49
Publicerat den

 
så himla skön låt, lyssnar på den varje dag då jag cyklar iväg till jobbet.
som ni märkt har jag bloggat otroligt dåligt, det är pga. att blogg.se app inte funkar och jag tar endast bilder med min iphone för tillfället med tanke på att jag inte kan gå på jobbet med en kamera. Men det ska försöka bättras nu, trivs iaf as bra på jamtli där jag förtillfället jobbar, och ska faktiskt cykla dit igen om 10 minuter. ha en bra onsdag!



00.08
Publicerat den

Märkte att videon jag la ut idag var upp och ner, det var inte det som var meningen men.. Efter jobbet tog jag en längre powernap åt lite sedan drog jag på fotboll med min vän Ida. Nu ligger jag helt utmattad i min sköna säng och ska ta och sova snart och förbereda mig för morgondagens arbete. Hej arbetsliv!



10.10
Publicerat den

 
En liten filmsnutt på när jag gick i mina kläder från 1895 till min gård. Ses i sommar då jag nu
I några veckor kommer vara Kristina ifrån Strömsund född 1878!
 



wii kväll pågång!
Publicerat den

de få gånger vi är sams så brukar vi kunna hitta på något, så nu drar jag och brosan igång vårat wii och spelar lite gamla godingar. 



grillning.
Publicerat den

åkte ikväll iväg med min familj till farmor för lite grillkväll. måste ju passa på nu innan valparna kommer för då kommer vi ha fullt upp med dom. (såg nu att mitt förra inläggs bilder inte funkade, det var ju roligt att blogg.se app inte funkar när den borde.) 



Midsommarens kväll.
Publicerat den

Hade en riktigt fin midsommar med god mat och trevligt umgänge. Dock har jag blivit riktigt hes efter denna kväll, men med lite te och god frukost så ska det ordna sig. 
 
 



midsommarens förmiddag.
Publicerat den

lite bilder ifrån min förmiddag då jag och min bror följde med farmor och pekka till stocketitt för att fira lite midsommar, fika och lyssna på musik samt lite dansade barn runt omkring. minns när jag var så liten och sprang runt där och dansa och sjöng "små grodorna" med pappa bakom mig. nu ska jag snart gå och äta hos min mormor och morfar där blir det knytkalas. och sedan möta upp min gamla klass för lite reunion. ha en fortsatt trevlig midsommar. 



glad midsommar!
Publicerat den




00.10
Publicerat den




kvällens klädsel.
Publicerat den

 



23.23
Publicerat den

Efter kvällens träning, så beslöt sig jag och ida för att ta en trevlig solnedgångs picnik. riktigt mysigt.
så himla bra väder det har varit i östersund idag, helt sjukt och mycket har jag hunnit med också. och imorgon är det midsommar. vi får se vad den dagen har att erbjuda. 
 
 



gjorde lite förändringar på rummet.
Publicerat den




13.10
Publicerat den

Har panik. Vaknade imorse och av ett surr och då är det en geting på täcket mitt alldeles framför ögonen. Sprang i panik in till ett annat rum och skrek efter mamma som låg och sov. När hon väl gick dit så var den borta och nu när jag precis skulle byta om kom den upp i ansiktet på mig igen. Får nog umgås i min sovtröja idag för dit går jag inte in först denna äckliga geting är död!



22.30
Publicerat den


snart är du hemma!
Dagen har jag spenderat med elin, var på provklädning till mitt sommarjobb som i år är på jamtli, ska leva mig in i 1895 som piga. ser framemot detta, för jag tror nämligen att det kommer vara grymt. annars så tog jag och elin oss en tur runt på jamtli med massa djur och satt oss sedan ner på den stora gräsplätten och fikade. så himla mysigt.



00.43
Publicerat den

sommarlovet har nu äntligen börjat. trots att jag har haft all tid i världen att skriva ner lite ting här med tanke på vädret så har jag ju mest hängt framför datorn och umgåtts med fina vänner. trots det så har jag inte gjort det, men det kommer, jag känner det på mig. så fort dessa fina sommar-dagar-kvällar börjar så kommer bloggen vara bombad. sitter nu och njuter efter en skön dusch och sjunger med på The A-team med Ed Sheeran så himla fin låt.♦



02.09
Publicerat den

STÄD DAX!




Bilder ifrån fredagens firande!
Publicerat den




10.54
Publicerat den

Är redan på plats inför detta års 9 ifrån lugnviks avslutning. Minns när min klass stod där förra året, en av de värsta sakerna jag varit med om. Detta är minnen för livet. Underbara lugnvikare nu kör ni! ☀




01.20
Publicerat den

Vandra runt på staden en kort tid efter skolan. Trevligt umgänge och ja jag kommer sakna min klass, fina ni!
Nu ska jag somna brevid en fin sovande norsk. Imorgon är en fullspäckad dag. Puss!




21.42
Publicerat den

snart kommer min älskade norka fina vän hit och gör mig sällskap medans jag är kattvakt. vi har denna vecka tillbringat alla nätter utom en tillsammans, enda sen i söndags. Känns så bra att ha dig här du är bäst.
ikväll ska vi bara ha en myskväll, med massa go saker, big bang theory och en massa andra fina saker kommer förgylla våran kalla första sommarlovskväll.



22.52
Publicerat den


det roligaste jag och min vän sett på länge. take a look.◊



Bfk, vi bara kör!
Publicerat den

Tredje träningspasset är klart och ett återstår denna vecka. Lång dusch väntas samt en film med vänner och mysiga katter.




17.19
Publicerat den




Jag har tur att jag har er.
Publicerat den




14.02
Publicerat den

brukar inte vara den som skriver saker här men nu känns det som att det är behövligt. Bara för att jag ska kunna rensa mina tankar ett slag så använder jag ordet mognadsnivå, snälla du väx upp, du har gjort bort dig och du är medveten om det..
idag så har jag vaknat upp med extrem magvärk, kan det vara blindtarmen som busar med mig? har samma symtomer. så har spenderat denna förmiddag nerbäddad i soffan och sovit i hopp om att detta ska gå bort av sig själv. Nu är det dags att se vad andra delen av denna dag har att bjuda på, inte vill jag ut iaf för då lär man ju blåsa bort.



00.11
Publicerat den

känner att jag lägger upp mycket bilder och lite text, men helt ärligt så tycker jag att det är roligare att läsa bloggar med mindre text och mer bilder! Gårdagen var galen men galen men oerhört rolig. längesedan jag hade en natt som denna och den var värd varje skråma man fick på kroppen. GRATTIS ALLA STUDENTER, FYFAN VAD NI ÄR BRA.
nu gosar jag ner mig framför en film och hoppas på sol imorgon. ♥



Student kvällen!
Publicerat den




Studenternas dag.
Publicerat den




Super fina torsdag!
Publicerat den




00.09
Publicerat den

ligger helt slut i kroppen efter dagens första riktiga träningspass sedan jag varit sjuk i nästan tre månader. Känns sjukt bra att vara på fötterna igen och orka med tempot trots att jag för första gången fick mjölksyra! Imorgon är jag ledig och det ska jag ta vara på, en lång sovmorgon väntas hoppas jag så länge ingen stör mig! Sov gott!




21.33
Publicerat den

härmed ansluter jag till bfk. kommer sakna mitt super jib. men för denna säsong är det de bästa.



Regniga måndag!
Publicerat den

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3351023/images/2012/pic_205383148.jpg" class="image">




22.12
Publicerat den

har jobbat hela helgen, men även hunnit med andra roligheter som fredags festande, myskväll med ida då vi äntligen fick se the lucky one med kakor, popcorn och dricka. nu sitter jag bänkad framför big brother finalen. heja hanna!! skulle dock varit roligt om vår egna östersundare skulle tagit hem allt.



Det handlar om att ge och ta!
Publicerat den




Gården var toppen!
Publicerat den

Igår var det min sista dag på praktiken och gud vad roligt det har varit! Dem jag jobbar med är så himla sköna! Kom hem åt och sedan tog jag och mina vänner cyklarna till Frösön för lite festande! Trevlig fredag helt enkelt.




nostalgi 00.54
Publicerat den

lite då och då så brukar jag och pappa kolla igenom låtar tillsammans för att se om det finns något vi båda gillar. Ikväll gick vi igenom gamla låtar som man lyssnade på när man var liten, nostalgi!! Minns ni inte tex. play- us against the world, A*teens- upside down? jag blev så till mig att jag nu har legat i sängen och tillverkat en ny spellista på min spotify som fick det finurliga namnet nostalgi. Nu sätter jag igång dessa låtar i hörlurarna och somnar! sov gott!!!