Tagning 🎬
Publicerat den

Jobbar med videobloggar idag på skolan, oerhört pinsamt och inte min grej känner jag. Nu är det den sista videon som spelar in, så dags att börja jobba! Puss
21.41
Publicerat den

en bild som min vän ida tog för några dagar sedan. Har fått problem, håller ju som sagt på att göra om min cykel, har tvingat min morbror att fixa märken som jag kan ha och nu när han gjort det så har jag nästan ändrat mig.. Tror jag vill köra på nitar, har aldrig sett en cruiser med nitar så tror det skulle kunna vara as coolt. eller vad tycker ni? nitarna kommer dock sitta på skärmen inte över hela cykeln.
nu springer jag iväg till soffan och kollar klart på fotbollen!Sköna grabbar, värda att se.
Publicerat den
Onsdag morgon.
Publicerat den
01.21
Publicerat den

Äntligen har jag hittat en design som passar mig perfekt! dock så är inte headern riktigt klar än men det får jag ordna imorgon då jag kommit hem ifrån skolan. Idag har jag hunnit med massor med roligheter. Umgåtts med ida, tagit min första springtur på nästan en månad pga. en jävlig långdragen förkylning med massa andra gottigheter.och tagit mig en liten pratstund med mina favorit tjejer. Nu ska jag kolla klart på sex and the city innan jag sover. natti!Gårdagens händelser.
Publicerat den
bilden beskriver, jag behöver inte säga mer.
Publicerat den

jag saknar dig.En alldeles för fin sommar kväll.
Publicerat den

Kubb, dricka, trevligt umgänge, Sverige vann Eurovision song contest. Fin lördag!
Viktigaste idag!
Publicerat den
So far away, but still so near.
Publicerat den

En lång dag, sorglig och annat, men har fått umgåtts med släkt och det är alltid trevligt, dock kanske inte det bästa tillfället! Har nu anlänt till Östersund igen, mitt underbara Östersund som låten lyder. Nu ska jag ta och slappna av och sätta mig på balkongen ett tag innan en ny bäddad säng tar hand om mig.
Före stormen.
Publicerat den
22.48
Publicerat den

Har hängt med mina favorit brudar ikväll. Vi tog oss en spontan trip till maxi och dansade hemåt för att nu se på bb. Älskar detta väder som Östersund bidrar med just nu då kan man vara ute hela dagarna och det är ju det absolut mysigaste som finns. Klockan 04.00 kommer jag befinna mig i en bil påväg till Västerås. Kommer hem imorgon natt!
Har det bra med min bästa vän!
Publicerat den
Sunny wednesday. ☀
Publicerat den

Igår tog jag och Ida på oss bikinin för första gången i år och la oss och solade vilket resulterade i en riktigt bränd näsa och armar. Men idag är det nytt fint väder så självklart ska vi ta vara på detta och idag igen jobba på brännan. Man säger ju att efter man bränt sig så kommer brännan. Så nu kör vi. Älskar Östersund denna tid.
Bilder som kan beskriva min tisdag.
Publicerat den

Sol, skola, liten tur med Ida till vattnet trots mitt illamående, kollat på favvo tjejerna, mysig promenad.
Regniga måndag.
Publicerat den
Två från gårdagen och dagen.
Publicerat den

Glass tur istället för festande, inte på fest humör efter jobb och penicillin intag tre gånger per dag. Ida skulle fotografera en "roligare" bild och jag fick ligga på en kall mark.
Idag : möte med jib, jobb som slutades med den godaste grekiska salladen och sedan en lång kvällspromenad i mysigt väder.
Hoppas ni andra har haft en fin helg för det har jag!
gråa söndag.
Publicerat den


ibland är det dessa tankar om man har gjort rätt för sig här i livet. rätt linje, rätt boplats , rätt jobb, rätt sport, rätt lag?detta sprider sig runt i huvudet som ett åsk moln. har jag valt rätt för denna gång eller ej, det kommer ta månader innan jag får veta hur detta kommer sluta men just nu så känns beslutet tveksamt. jag gillar den jag är när jag får umgås med dessa fantastiska människor nästan varje dag under vinter halvåret. de har så mycket glädje och mycket att lära mig som spelare. de är helt enkelt bäst. därav stannar jag där mitt hjärta hör hemma. jib jib super jib.♥
längtar redan tills säsongen börjar igen.Lördag och jag är glad.
Publicerat den

Lördag är det idag och jag har jobbat sen tre. Känns skönt att få lite extra pengar i fickan till nästa månad då det är dags för mig att gå bikini shopping och tränings shoppa med Ida. Senare ikväll lär det ju bli mer häng med Ida och framför tvn med tanke på att våra dagliga liv är just framför denna fina uppfinning!
Fredag i fina bilder.
Publicerat den

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3351023/images/2012/pic_203162305.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3351023/images/2012/pic_203162306.jpg" class="image">
Vacker väder idag!
Publicerat den
11.24
Publicerat den

Kom på att jag äger ju en blogg också, hade helt glömt bort denna under senaste tiden. Sitter nu i skolbänken och jobbar för fulla rullar med uppgifter jag ligger i vilket var fler än jag trodde. Har jag gått och blivit en slappis? Så verkar det iaf! Nu ska jag ta en promenad som kommer bli så skönt i detta väder!