23.52
Publicerat den

söndags mys med familjen med fruktsallad, my sisters keeper och annat gott. Den där filmen får mig att minnas vad cancer förstör mycket, min farfar dog i cancer för några år sedan och jag tror jag aldrig kommer släppa det, kommer aldrig glömma när han låg där i sängen med tårar i ögonen för han visste inte hur länge han hade kvar. hur han varje dag kallade mig sin ängel och höll min hand. Kommer det någonsin finnas riktigt botemedel emot cancer, så man slipper bli helt skärrad så fort någon nämner cancer. nu kom min hund in och tar upp hela sängen så bäst att jag drar mig emot den så jag slipper sova på fotändan. godnatt alla nattmänniskor.



17.00
Publicerat den

 
fick ett tidigt wakeup call av mamma, då vi hade inventering. för min del kändes det som att jag inte sovit en blund. drog igång dagen med yoghurt och te med mumford and sons som dunkades i mina öron och solen sken.
drog på mig en stickad tröja och boots och drog mig ut i solen och fick mötas av en massa äldre och alla röd/gula löv som ännu sitter på träden. jag gillar hösten, det har jag alltid gjort.



02.46
Publicerat den

med tanke på att jag nyktrat till nu så kan jag ju passa på att skriva. Startade av helgen med en lugn kväll och ikväll vart det festligheter med gamla klassen. efter en hel del sång, gamla historier , en massa skratt så drog några vidare till andra fester men kom snabbt tillbaka till våran reuinion. det var bättre där. kvällen fick avslutas med skön musik under ett täcke med härliga människor och sedan en promenad hem med mer skratt och snack som nästan fick mig att sätta mig på backen för att andas. jag har haft det så bra och det hoppas jag ni har haft med. imorgon vankas det inventering och jag vill nog hellre begrava mig under täcket och inte se ljuset under hela söndagen men så kommer ej fallet bli. men ha en fin lördag/söndag! 



19.45
Publicerat den

 
idag fick man ställa upp för ida till hennes fotoarbete till skolan. jag fick hundra liter smink på mig och kände mig nästan som en liten fjortis, dock styrde ida ut det. ikväll väntas det bara myskväll hemma med godsaker och några avsnitt av sons of anarchy. lovely! ha en fin fredag kväll allihopa!

 



22.53
Publicerat den

fick till ett mer än okej kvällsfika för min del, och mini marshmallows är kanske det godaste som finns.
ikväll så spelade vi lite match emot poliserna, egna tröjor hade dom fixat också. Jämtlandspolisen IF stod det och jag fokuserade mycket på vad det stod för, och som den kvinnan jag är så kan man ju tänka på flera saker samtidigt, ha många bollar i luften som man brukar säga. igår slocknade jag vid halv tolv så tänkte köra på samma spår inatt igen. så ha en fin kväll/natt!



22.51
Publicerat den

satt en timme extra på skolan idag och väntande in min vän som sedan bjöd mig på gott fika hemma, följt av ett missat avsnitt av svenska hollywood fruar. älskar den serien den får en må så bra. kvällen bjöd på innebandy match som spelades av inga mindre än mitt förra lag, jib. känns så tråkigt att jag kanske inte kommer kunna medverka denna säsong, det har inte hänt sedan jag började vilket var för tusentals år sedan, men sådant är livet. nu väntas lite PLL och sedan sängen. godnatt!



10.40
Publicerat den

började morgonen med en kopp kaffe och det var behövligt då vi nu jobbar med uf företagen och det går inte framåt.förhoppningsvis så kommer det och börja släppa senare. idag så väntas det mys dag med ida som det ser ut, men förändringar kan ske.



23.18
Publicerat den

söndagen fick bjuda på tårtkalas hos mormor och morfar med goda kakor och en och annan tårtbit och morotskakan som jag avgudar mer än allt på denna jord. samtalet om mina benhinnor kom på tal då telefonen ringde och tråkiga besked som fick leda till mer godis ätande när jag kom hem och satte på pretty little liars som jag fortfarande ligger och tittar på i mörkret i min ensamhet, jag hatar denna serie. fan. måste tända en lampa trotsallt. natti på er allihopa!



16.57
Publicerat den

två bilder ifrån gårdagen, åkte iväg in till stan för att se sofie dansa på stortorget och sedan tog vi en tur på en varsin segway, oerhört roligt var det. på kvällen vankades det film mys med brudarna och grönsaker med dip. har varit en väldigt lugn helg och det känns skönt ibland behöver man sådant. nu lovade jag mamma att hjälpa till med städning. ha en bra söndag!
 



segway
Publicerat den




21.34
Publicerat den

och luleå gör det igen vänder ett underläge och tar hem vinsten, tre raka och nu fortsätter segertåget. fixade till mig lite go fika såhär på kvällen också, tror detta gjorde mig frisk. yoghurt med hallon/blåbär + bananer flingor, vit- och mörkchoklad. nu ska jag ta mig en lång uppfriskande dusch för att imorgon kanske orka dra mig till skolan, det avgör natten. håll dig borta nu febern. godnatt!



17.47
Publicerat den

trots feber drog min fader med mig ut på promenad i skogen med de små. mysigt var det att få sätta på sig varma kläder mössa och vantar och sedan gå runt i blött gräs. nu måste jag bli klar med engelskan och svenskan innan hockeyn börjar. 



20.05
Publicerat den

drabbades av 40 graders feber igår så då beslöt jag mig för att skippa skolan och ligga under täcket i soffan under denna gråa höst dag. har även hjälp min broder att skriva sin so uppgift , ätit blåbärspaj och nu sitter jag i soffan och äter ben and jerry's vilken super dag. här näst vankas det en varmdusch för att sedan sätta på mig pyjamas och duntofflorna och dra igång min nya favorit film LOL! ha det bra allihopa!



23.21
Publicerat den

  
spöregn hela dagen är vad östersund bjöd på idag, fick ta bussen till skolan efter lunch och ha matte och sedan dra mig hemmåt med jonna för att prata om allt i livet. tre bilder ifrån min dag, klädsel , mat och en egobild det jag fick till av dagen, annars har jag försökt fått till samhälls frågorna och kollat på pll utan att blunda en sekund, jag blir skraj av denna serie på riktigt men ändå kommer jag fortsätta för den är oerhört bra. nu väntar sängen på mig och jag har väntat på att få lägga mig ner i den hela dagen. feels good. godnatt!



23.30
Publicerat den

 
jag och lille manny.
 
städning och plugg har dagen bestått av, och inte blev jag klar med städningen först kvällskvisten.. idag stod det 16.3 på termometern ute, suprise suprise äntligen över 10 grader ute. annars så har jag fått en ny förälskelse.. serien "pretty little liars" har nu fått en plats i hjärtat bland de andra serier. Dock tycker jag denna är lite jobbig, får en sån jobbig känsla i magen för den är lite otäck, men ändå så sjukt bra. Nu kryper jag ned i min nybäddade säng och kollar vidare. sov gott 



14.25
Publicerat den

jag tycker om dig min vän!



13.14
Publicerat den

 

gårdagen bestod mycket av illa mående ifrån min sida, med vin cider och någon öl så tog vi an oss kalla vindar, snäll busschafför som fick höra "en buss chafför en busschafför det är en man med glatt humör" några tusentals gånger innan han stannade på ett ställe där vi bad honom stanna, gick på någon klassfest men var lika fort därifrån och hamnade istället hos lina där pekleken kördes igång och munnarna fylldes lika snabbt med mer alkohol. Sedan vidare på annat partaj som inte heller nådde förväntningarna av fredagen. nåväl nu är det lördag och kvällen SKA bli skoj. nu kör vi mina vänner.



18.39
Publicerat den

 

fullt väder som slutade i att jag och ida bröt våran cykelvecka med att åka buss till skolan och invänta spanska lektionen som gick som förväntat, ganska stelt och så var det dessa jädra "lära känna" aktiviteter som lärare påstår är så roligt men gissa vad det suger.. sedan var det olika bullar och varmchoklad hos ida som gjorde susen och nu invätas det festligheter som det ser ut, ha en fin fredag trots det gråa regniga vädret alla östersundare!



09.52
Publicerat den

Vaknade och la märkte till att det var 1.4 grader ute och nu är det spöregn, vet inte vad jag ska säga. Östersund finns inte för tillfället, skulle gärna packa en resväska och dra emot varmare länder och leva för här känner man sig trist och död. men förhoppningsvis kommer kvällen med Sofie att göra så man mår bättre då vi ikväll ska ha myskväll!
 



Lana Del Rey!
Publicerat den

 
älskar denna tjej och älskar denna låt. lyssna och låt era tankar ta er vidare. 



Everything happens for a reason.
Publicerat den

Har haft en toppen dag idag, trots illamående och själva gejen att jag inte ätit något riktigt sedan lunch utan bara fått i mig en kopp te och en kubb. Funderar på att hoppa i duschen nu och sedan krypa ner under täcket framför gossip girl, vilken underbar serie!! later!!



Godnatt!
Publicerat den




i mina egna tankar.
Publicerat den

sitter en sådan grå söndag och funderar ut hur jag ska göra om mitt rum. tankarna sprider sig runt om alla kanter på hur det ska va, men börjar komma på god väg. fick nyss besök av min farmor då min fader fick åka till akuten så passade jag på att få lite hjälp med att vakta min 8 hundar som är allt utom lydig. bäst jag drar mig härifrån då de nu kommer med mina converse. later!



16.20
Publicerat den

 
Tog mig alldeles för många timmar att somna igår, såg en sådan otroligt bra film "21 jump street" som gjorde att jag blev pigg igen trots att jag var trött ungefär hela dagen igår då jag sov ifrån ungefär 10.00 - 15.00 och trots det satt jag och gäspade bort hela fredagen. Dock så är det nu lördag och jag ser framemot middag med farmor och sedan för det filmkväll men en vän till mig. Passar på att se en massa filmer nu då nästa helg ska gå emot mer sprakande planer. 



23.25
Publicerat den

 
har lyckats att dra på mig ännu en förkylning helt otroligt, jag blir som aldrig riktigt frisk innan jag blir sjuk på nytt men shit happens, YOLO som min fina vän frida fått mig säga alldeles för många gånger och "fuck it, I'm young" ja frida jag älskar dig. Vad händer annars då, jo vi har börjat med schemat och då jag sett framemot en spanska lektion då blev den inte av så jag snorade igenom en svenska lektion på ungefär 7 pers istället och med min bästa vän sittande brevid mig. Nä nu mina kära tar jag och kollar film med min broder när alla andra är ute och festar. 



himlen är oskyldigt blå.
Publicerat den

skolan har börjat, och jag börjar komma mer och mer in i allt som har med skola att göra. dock har det varit lugnt nu de första dagarna trots att jag inte börjat dagarna lugnt då jag har stress cyklat för att komma i tid. men nog om det, har fått sett två super bra filmer the lost valentine och remember the titans båda två får en till tårar men rekomenderar dem starkt. nu ska jag ta och se gossip girl innan jag tar mig an lite sömn innan möte och praktik i timmar står på schemat imorgon, vill helst vara pigg då jag nästan ska stå upp hela dagen! 



18.18
Publicerat den

 
spenderat hela min helg på scandic hotell i umeå för nolia cup, hade trevligt med flickorna och som vanligt kommer hemligheterna fram från alla olika håll, jag älskar sånt. spontant snack är skoj. nu ligger jag i min säng med godis för 70:- och inväntar ida!