17.56
Publicerat den

Spenderat två dagar på maxi och två dagar med lunch på arctura, jag har absolut inget att klaga på just nu.
Vädret är som det ska, kallt,mörkt och äntligen börjar snön komma. det börjar helt enkelt bli en jämtlänsk vinter, det var på tiden. Fick avsluta dagen med tårta också, vilket inte är en höjdare innan träning då jag redan känner att jag börjar må illa, men inget kan stoppa en från att spela det bästa jag vet innebandy. och inte nog med att det var en bra dag igår så vann luleå över hv71 igår med 6-0, något av en utklassning! men nu börjar minuterna dra ihop sig, ha en fin onsdag!



00.19
Publicerat den

beslöt mig för att tillbringa gårdagen på landet också därav att jag inte haft något internet att blogga på. eld, filtar, go fika fick bli måndagen framför en riktigt bra falk film. det har blivit något av en standard för oss. dagen i sin ära har jag spenderat ståendes på maxi och sedan bjöds det på god lunch på arctura och nu har jag lagt mig ensammen och kall i min säng och kollar på de sista avsnitten av portkod 1321, lite besviken på slutet men det är ju en svensk serie så de brukar sluta på detta vis. nu är det dags att stänga igen datorskärmen och ta sig en blund, får lite sovmorgon imorgon vilket blir bra då jag har världens huvudvärk just nu. godnatt på er!



10.34
Publicerat den

  
ä-ä-ä-ä-äntligen kan vi sluta stressa med allt detta, för nu är första exemplaren här. just nu har min mage tagit ton och kurrar högt inför hela klassen och samtidigt sitter jag med lurar i öronen och lyssnar på luckiest girl- vinsten. Vilken underbar låt, vilken underbar dag, vilket underbart liv jag har idag! hoppas jag kan fortsätta dansa på rosa moln resten av dagen och sprida lite glädje vidare till resten som somnar pladask på skolbänken hela tiden! 



09.51
Publicerat den

trots det kalla vädret fick jag ett bra avslut på en grå söndag. Blev bjuden på middag och bio inne i stan, innan jag fick äran att se breaking dawn part 2 igen, dock grät jag inte lika mycket denna gång vilket var tur för tobias som fick sitta brevid.  Senare på kvällen bjöds det på marängswisch och te innan vi la oss i sängen och kollade in ett avsnitt av solsidan. ett perfekt avslut på helgen, hoppas ni har haft det lika bra. Nu måste jag återgå till affärsplanen! ha en fin måndag!
 



14.50
Publicerat den

 
såhär kul har jag just nu, en grå kall och dimmig söndag. har nog på mig tusen lager kläder och ännu fryser jag. imorgon påbörjar vi en ny vecka med slit och skit, helt ärligt så vill jag gräva ner mig och sova bort en hel vecka känns som det skulle vara bättre än att sitta och sova i skolbänken. min helg har varit något i form av perfektion, fest med partyprissar och vänner och sedan innebandy-hockey lördag, och ikväll då vankas det bio och middag. somliga har det bra. nu ska jag och min frusna kropp krypa ner en stund under täcket. ha en jätte varm söndag!



23.18
Publicerat den

fest i all sin ära men myskväll med familjen är allt bra skönt de med,myskväll i överhuvudtaget är bland de bästa som finns. ikväll var jag på typiskt mys humör, så stannade inne med en kopp te och kollade på så mycket bättre och sedan fick de spelas lite kort. Mamma hade bakat paj till efterrätt också så nu får man springa en tur imorgonbitti. ni andra lär ha mer att berätta om så nu säger jag godnatt för att gosa ner mig och kolla på film!
godnatt!



16.09
Publicerat den

efter att ha sovit knappt fyra timmar så drog jag mig med en rejäl bakfylla till sporthallen för att heja fram jib, dock så hjälpte nog inte mitt hejande då de förlorade både matcherna men jag var iallafall där. kvällen i ära kommer bjuda på hockey och möjligtvis en promenad med en tur förbi ida. Ni andra får ha en bra lördag, då jag är torris ikväll!! 



We took it all apart but I'm wishing I'd stayed
Publicerat den

 
 
gårdagen bjöd på en riktig dunder fest på frösön hos nathalie. Herre gud vad roligt det var, länge sedan jag skrattade så mycket, vad glad jag är över alla mina fina vänner. massa olika lekar, "bråk" , skratt, popcorn kastning. Det var allt möjligt under hela kvällen helt enkelt. och älskade thomas, du är så bra du! 
hoppas ni andra hade en fartfylld fredag!



09.18
Publicerat den

Vi kan bråka dag och natt, säga att vi hatar varandra, men när jag behöver dig så finns du alltid till hands. jag säger det alldeles för sällan, men jag är otroligt glad att du finns och jag älskar dig det gör jag. jag har bara svårt att visa det för dig. tack för att du är du när jag behöver dig. 
idag smäller det, match emot mitt fd. lag ska bli otroligt roligt, så skönt att matchen är lagd en vardag också så får man ännu en ledig helg, jag kan behöva den och fredagen ska självklart spenderas med ida, det blir nog utgång som det ser ut just nu. nog om det, nu ska jag försöka släppa tankarna och ta itu med engelskan. ha en fin torsdag!



19.14
Publicerat den

mys humöret var på topp idag då jag äntligen fick åka hem och mysa med världens finaste vän. tog oss an lite gamla bilder ifrån arkivet på hennes dator, kan man annat än skratta, bilder och filmer som man helt glömt bort existerade. Men vi har haft det riktigt roligt det kan jag säga. Nu förbereder jag mig för träning med lite swedish house maffia som dunkar i rummet. Ni som ska dit, fan dansa åt mig också, skrik åt mig, lev åt mig, drick åt mig. jag är så avundsjuk. ha en fin svart och kall onsdag!



08.44
Publicerat den

kan säga att jag verkligen inte gillar att det är kolsvart när man ska vakna, blir lika lurad varje morgon då jag tror att det fortfarande är natt och känner en lättnad till att jag ska kunna sova lite längre, men istället lurar jag mig själv och får sova möjligtvis fem minuter extra innan klockan ringer. När den väl ringer är man så trött av mörkret att man lägger sig ned igen. blir nog lättare när snön kommer och lägger sig på marken, då blir det ju lite mer ljus. Annars så är det de gamla vanliga här, dock börjar jag bli mer less på allt som händer, men ska försöka vara positiv men det är svårt. men för det kan ni andra ha en fin onsdag! snart helg nu!
 



16.31
Publicerat den

dagen har gått snabbt förbi och snart så tar jag mitt pick pack och åker ut på landet för trevligare och mysigare umgänge. Imorgon kommer veckans jobbiga dag men den kommer startas perfekt så är inte ett dugg orolig för att jag kommer uttråkas. ha en fin måndag, för det ska jag!



22.03
Publicerat den

som alla andra söndagar så tittar ida förbi för solsidan mys, denna gången tog hon med sig nybakta muffins leendet sitter fortfarande kvar, jag älskar muffins. och sedan tyckte jag att jag kunde unna mig fem stycken då jag var ute och sprang idag. nu tänder vi ljus och kryper ner i sängen. ha en fortsatt fin söndag!



Första gången
Publicerat den

Miss%20Li%20-%20F%C3%B6rsta%20g%C3%A5ngen 
underbaraste miss li.



14.03
Publicerat den

Igår vankades det lagfest, jäklar vilka brudar jag få umgås med nästa varje dag i veckan. Massa lekar, skratt och dans fick det bjuda på med go dricka och snacks. hemkommen vid halv tre och då ställde man sig och gjorde fika, för att sedan få gosa ner sig under täcket där jag låg och funderade på livet. 
Vaknade vid tio tiden imorse och tog mig då en springtur för att nu få ligga i soffan och invänta livematchen att börja, brunflo - kiruna, kom igen nu jämtlänningar, jag håller på er ifrån soffan! ha en fin solig söndag!
 
 



10.33
Publicerat den

 
 
utfyllningsinlägg. 



01.00
Publicerat den

Dagen bjöd på trevligt besök ifrån frida som slutade med att vi båda låg och sov i min säng, ett annat sätt att umgås kan man säga. därefter begav jag och ida oss emot Julia för middag och myskväll, tacos stod på schemat och jag visade återigen att mina talanger i köket inte var så höga men det förbättrar sig. En riktigt lugn  men mysig fredag med massa skratt, go ätande, skvaller och annat fick ta över istället för en kväll med festande. det får vi ta igen imorgon. hoppas ni andra har haft en fartfylld fredag!



10.49
Publicerat den

Fick trevligt besök igår och som fick vara hela natten, massa filmtittande dock sov jag nog mesta delen men det var mysigt i vilket fall som helst. Klockan ringe vid halv sex och sedan dess har jag varit vaken, ut i det kalla med fyra hundar och sedan in för frukost, ut igen för att stå i det kalla och vänta på bussen för att sedan bli bjuden på godis av Ida under spanska lektionen. denna fredag har inte kunnat börjat bättre. Ikväll vankas det myskväll med mina favoritbrudar. ha en fin fredag!



11.10
Publicerat den

Gårdagen kändes hur bra som helst då vi tog och vann första dm-matchen emot krokom, innebandy kanske inte är så dumt efterallt, ingen nyhet det, det är ju faktiskt det bästa som finns. Annars så tittade solen fram imorse vilket gjorde att man förväntade sig lite värme men det vändes ju när jag stod där på busshållsplatsen och inväntade bussen och frös som aldrig förr. ikväll väntas det ett träningspass som senare får avslutas på bästa sätt, med en mycket fin person. ha en fin torsdag!



10.02
Publicerat den

efter en riktigt bra innebandy träning väntades breaking dawn part 2, jag har aldrig varit med om liknande. jag var helt förtrollad av sorg och lycka i två timmar som filmen spelades, jag skakade och grät vid samma gång. de här filmerna är inte som andra, de här är för bra, för fina, för romantiska, för roliga. de har allt. Men nu är det slut, på riktigt slut både för och nackdelar men just nu ser jag endast nackdelarna då jag låg sömnlös inatt. jag har problem att fastna för filmer och serier, jag lever mig in i dem så bra att jag mår alldeles för dåligt när de tar sitt slut, kanske behöver jag hjälp men den hjälpen kommer jag aldrig söka, jag gillar den här känlsan, den får ens känslor att finnas på plats, för vad ska jag vara om inte känslosam. det är ju den jag är helt enkelt. tillbaka till verkligheten, idag är det onsdag snart helg igen men inte än, först har jag en innebandy match att ta itu med ikväll. ha en fin onsdag!
 



But I'll only stay with you one more night.
Publicerat den

tisdag morgon och iskallt är det ute, varit uppe sedan 05.30 då jag var tvungen att hinna ta mig en morgondusch med tanke på gårdagens bravader. Inte nog med det så vaknade jag i panik då min säng började vibrera, det visade sig att jag i natt sovit med mobilen, bokstavligen. Så den låg nere vid fotändan utan att ha laddats något alls. Idag är det som vanligt en lång dag, men det gör mig inget för idag är jag på riktigt bra humör vilket är ganska ovanligt. nu när vädret blir kallare och kallare och inte nog med det så börjar vintern ta sin riktiga start då det är mörkt när man vaknar och mörkt när man ska somna, dag ut och dag in kommer det vara kolsvart med endast några få soltimmar vilket gör att jag bara blir tröttare och tröttare, men det ska inte dra ner mig nu för livet är på topp och inte ska jag glömma att jag ska på premiären av breaking dawn part 2 ikväll, vilka underbara dagar jag har haft. ha en fin tisdag! 



17.15
Publicerat den

Vaknade upp på landsbyggden imorse, låg i sängen och kollade ut på alla stjärnor innan jag var tvungen att dra mig upp ur sängen, det är aldrig lätt men fick mycket sömn inatt vilket inte är så konstigt då jag fick somna brevid en toppen person så jag var ändå ganska pigg. iväg och åka buss  i fyrtio minuter innan jag kom fram till skolan och kunde fortsätta med företaget, detta med uf är just nu ingen hit då man just nu måste få in pengar hit och dit. men det blir nog bättre med tiden. nu måste jag ta itag med engelskan och inköp innan jag åker tillbaka till landet för lite måndagsmys. ha en fin måndagkväll!



12.36
Publicerat den

fredagen var helt perfekt, precis som fredagar borde vara. när alla andra var ute och festade tog jag mitt pick pack och åkte ut på landet för att besöka en helt fantastisk människa. där bjöds det på god mat och film sent in på natten. det kanske inte är ett sånt problem att bo sådär trotsallt, jag har ju alltid varit rädd för att vara på land i överhuvudtaget, just för att jag känner mig så långt bort ifrån allt. men när jag är där så tycker jag det är helt underbart, det är så tyst och lugnt och öppet. Man kan göra i princip vad som helst utan att få någon som helst uppmärksamhet. nu finns det viktigare saker att göra, ha en fin dag! 



Diamonds
Publicerat den

 



11.01
Publicerat den

dessa gråa kalla dagar har gått väldigt snabbt och snart är det äntligen helg. veckan har egentligen inte varit speciell på något sätt, jag går i skola, jag träffar mina fina vänner och jag tränar. Som vilken vecka som helst, man har ju trotsallt inte ett sådant fartfyllt liv när man bor i en småstad som Östersund. Så här kan en innebandy träning och se ut då vi har fys träning. Innebandyn blir bara roligare för varje dag finns inget bättre just nu. dags att återgå till det jag borde göra arbeta. ha en fin torsdag!
 



10.42
Publicerat den

veckans längsta dag är här, tisdagar. jag slutar inte skolan först sex och ska vara i brunflo halv sju för att träna, i och med det måste jag äta påväg till träningen och sedan få behandling efter så jag är nog inte hemma först vid tio ikväll. gud vad skönt det ska bli att få komma hem duscha och hoppa i sängen och avnjuta riktigt gott kvällsfika.
nu är det dags att konventrera mig, det har inte gått så bra hittills. ha en fin tisdag!!



20.11
Publicerat den

dagen har spenderats i skolbänken och sedan i idas säng där jag tog min vardagliga powernap innan vi bänkade oss framför the sims, kan ju säga att det var som att gå tillbaka ungefär 7-8 år då jag och ida bokstavligen sprang hem ifrån skolan för att bre oss ett par mackor och sedan bänka oss framför sims och spela fram till kvällskvisten. annars så måste jag nu ta tag i samhällskunskapen! ha en mycket bra och kall måndag kväll!



08.55
Publicerat den

söndagar, söndagar, vad fick jag gjort igår. inget av de jag tänkt iaf. jag såg solsidan i vanlig ordning med ida, och sedan tog jag mig ner emot sofie för att hämta mina efterlängtade hunter stövlar. nu är livet på topp det är en sak som är säker. Inte nog med det så är det måndag och jag har börjat dagen med ett leende på läpparna som nog kommer hålla i sig hela dagen med tanke på hur kvällen avslutades igår. ha en fin måndag!



en lista för tidsfördriv.
Publicerat den

 
1. Vad heter du?
Ida Josefine Kristina Wahlström.
 
2. Vad kallas du för?
det varierar faktiskt, men mina vänner säger ofta jozzan, i innebandyn säger dom josse, jossan eller wahlström.
 
3. Vad vill du att folk ska kalla dig?
det har inte riktigt någon betydelse för mig, josefine eller jossan funkar bäst för mig dock.
 
4. Vad gör du just nu?
ligger nedbäddad i soffan brevid peaches och äter blåbärspaj.
 
5. Vad var det tråkigaste med din dag?
Det tråkigaste kommer bli att ta itu med samhällskunskapen.
 
 
6. Vad har du på dig?
blå t-shirt, svarta leggings och tjocksockar.
 
7. Vad har du gjort idag?
legat i sängen och städat lite. 
 
8. Vad var det roligaste med din dag? 
det roligaste har inte skett än, ida och jag ska ha vårat söndagsmys framför solsidan och det kommer garanterat vara det roligaste.
 
9. Vad skulle du egentligen vilja göra nu? 
jag skulle vilja ligga på en strand och sola, och äta melon och jordgubbar.
 
10. Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara?
då skulle jag kliva upp på morgonen och köra ett riktigt träningspass och sedan avnjuta en god fika på staden med goda vänner, och sedan fram mot kvällen skulle vi gå ut och festa som aldrig förr.
 
11. Om du tittar åt höger, vad är det du ser?
Jag ser min svarta hund som ligger och tuggar på sitt ben och samtidigt blir attackerad av en av valparna.
 
12. På tal om höger, är du höger eller vänterhänt?
Jag är högerhänt.
 
13. Om du hör ordet perfekt, vad förknippar du det med?
Massa, perfektion av alla dess slag. just allas kamp till att vara perfekt, fast man redan är perfekt som man är.
14. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Sommar är det bästa jag vet, men samtidigt så gillar jag hösten, vinter och våren. alla årstider har sina bra och negativa sidor.
 

15. Vilken högtradition är din favorit, julen, midsommar, påsk etc? Och varför?
Julen, helt klart. då samlas hela släkten och umgås.

16. Beskriv den perfekta outfiten?
min röda jacka ifrån hm, svarta stuprörs jeans, vit stickadtröja, svarta hunter stövlar och en fint halsband till det följt av en fin väska.

17. Välj något inom modeindustrin som du skulle vilja rädda svenska folket ifrån genom att banna, som t ex gröna strumpbyxor, boyfriend jeans etc?
crocs, dessa fula "skor", tanken att jag själv burit sånna gör mig spyfärdig.

18. På tal om mode, din favoritbutik?
Jag kan inte välja en men jag handlar oftast på H&M, Monki och gina.

19. Favoritplagg som du har i garderoben? Får gärna illustrera med bild.
Just så är det nog mina t-shirts ifrån monki.
 
20. Favoritoutfit som du har haft på dig hittills i ditt liv?
 
21. Favoritplagg på en man?
Någon snygg skjorta, mobilväska och jeans följt av ett par snygga skor.

22. På tal om killar, vad föredrar du, svenskar eller utländska?
Det beror helt på hur de är som person, det har egentligen ingen betydelse vart de kommer ifrån.

23. Beskriv en egenskap som du skulle vilja att din framtida man ska ha, t ex mörk röst
muskliga armar och magrutor. men mest av allt vill jag ha en snäll och omtänksam man.

24. Vad är det mest romantiska en kille gjort för dig?

faktiskt, gett mig blommor och choklad.

25. Vad är det mest romantiska du gjort för en kille?
 oj, svår fråga. jag vet faktiskt inte själv. de måste nog killen besvara.

26. Vad är den perfekta presenten? Ifall du skulle fylla år imorgon.
En utlandsresa och det super fina linnet ifrån gina!

27. Vad är den hemskaste presenten du fått?

28. Cola eller fanta?

cola, men just nu är jag sugen på chailatte.

29. Choklad eller sur/salt godis?
ALLT!

30. Sallad eller McDonalds?
En god sallad på restaurang eller fik, men sedan har McDonalds en jäkla god cesarsallad!

31. Myskväll eller utekväll?
Både och, det beror helt på humöret.

32. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?

-

33. Pengar eller kärlek?
Kärlek

34. Tåg/buss eller bil?

Jag älskar allt, men jag tror ändå bil står högst på listan.

35. Bloggen, instagram eller twitter?
Instagram.

36. TV eller Dator?
Dator eftersom det jag ser på på TV:n går lika bra att se på, på datorn.

37. The Notebook eller Fast and the furious filmerna?
The notebook, det finns ingen finare kärlekshistoria än den. Och hur snygg är inte Ryan???

38. Roligaste fyllehistoria?
Midsommar 2011.

39. Pinsammaste fyllehistoria?
Midsommar 2011..

40. Om du läser bästa vän, vem tänker du då på?
Ingen annan än den bästa, ida.

41. Något som du är riktigt rädd för? Spindlar, framtiden, att misslyckas etc.
Spindlar, att bli lämnad ensam och att aldrig få känna på kärlek.

42. En vacker mening som har fastnat hos dig?
"jag älskar dig" är alltid fint men något jag verkligen fastnat för är "me and you, just us two" ifrån sex and the city.

43. Dra ett skämt?
hmm.. hjärnsläpp och brist på skämt..

44. Ditt finaste minne från dina gymnasietider?
första dagen. var otroligt nervös minns jag och det var så oerhört pinsam stämmning i klassen.

45. Det roligaste som hände dig under gymnasiet? T ex, faceplanta (ramla framför alla på ansiktet).
Just nu kan jag inte komma och tänka på något, men jag har ofta roligt på skolan så.

46. Något som du önskar att du kunde ha gjort under gymnasiet? (t ex vara mer social, vara mindre social)
Jag har fortfarande tid att ändra på mig om det var något men jag trivs bra med mitt val under gymnasiet och det andra.

47. Något som du vill uppleva i livet som du inte hunnit göra än?
Jag vill resa med någon jag tycker om eller mina vänner, bara ta oss ifrån sverige och göra det vi känner för.

48. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
städa rummet, göra samhällskunskapen och se på solsidan med ida.

49. Beskriv din favoritscen från en film/serie alt. länka med youtube.

 

världens bästa one tree hill.

http://www.youtube.com/watch?v=7kCxXDpSvZ0&feature=related ) märkte att videon inte funkar för alla.

50. Berätta tre saker om dig själv som ingen vet? (sjunger i duschen, äter baklänges middag etc).

1. jag sjunger alltid när jag duschar.

2. jag bryr mig alltid även om jag ofta låtsas som att jag absolut inte gör det.

3. jag har svårt att gå ut utan smink.

 

 

 




20.40
Publicerat den

dagen som skulle bestå av innebandy match blev inställd så istället tog jag mig till krokom för lite innebandy tittande. inte lika roligt, men det kunde ju gottgöra lite. resterande av dagen har jag åkt en massa bil, ätit god middag som slutade med blåbärspaj, min favorit. resten av kvällen har jag legat i soffan pga. illamående. inte alls vad lördagen skulle bestå av, men ibland blir det inte riktigt som planerat. hoppas ni har en lite bättre lördag än mig!
 



11.27
Publicerat den

gårdagen tog mig till staden för att träffa frida, vi hann snacka om allt ifrån himmel och jord innan jag tog bussen hem igen för att sedan bli upplockad och bjuden på middag, kvällen fick spenderas på landet men det har jag inget emot då jag hade sånt fint umgänge. blommor och choklad fick jag med mig hem, kändes nästan som jag var med i en film då jag aldrig riktigt varit med om liknande, men det var så gulligt så. 
nu är det dags att ladda om för match riktigt laddad!  ha en bra lördag!



11.35
Publicerat den

olika typer av behandlingar som jag nästan får dagligen förutom streching och massage, det är inte alltid lättare att vara ung än gammal, inte när det kommer till skador och liknande. däremot kan jag hålla med om att det är väldigt lättsamt att sitta i skolbänken och få pengar för det än om man måste jobba varje dag. men ändå så längtar jag väldigt mycket efter att få komma ut i världen och se vart jag kommer jobba och som vad och vart jag kommer bo och allt som hör till. 
nu måste jag bege mig emot kläderna så jag kan ta mig in till stan och möta upp frida. ha det fint!



give me hope in the darkness that I will see the light.
Publicerat den