Storsjöyran, del ett.
Publicerat den
17.24
Publicerat den

Ikväll kommer glädje tårar och lycka spridas runt hela Östersund då musiken kommer höras högt mellan alla fina små hus, ja gott folk idag är yran!
22.01
Publicerat den

tältar med min vän Ida men vi är ju som sagt inte naturens vänner då en geting kan få oss skrika över hela staden, kanske blir en sov mys kväll inomhus like old days!
11.56
Publicerat den

skaffade mig google+ igår och enligt mig tycker jag det är skit bra. vill man ens säga det men jag tycker nästan att det är bättre än facebook, bara fler skaffar det. tror jag har en "vän" som har det hittills. Det liknar ju facebook en hel del men det är väldigt mycket simplare, nog om det snart ska jag iväg och fira en fin flicka så later!
 
 GRATTIS MIN BÄSTA!
Publicerat den

idag fyller världens finaste och bästa tjej år. du är mer än guldvärd!new stuff put a smile on my face.
Publicerat den

 
det här med att inte shoppa går inte bra för mig. detta införskaffade jag mig under två dagar! Lets go to London and fall in love.
Publicerat den
21.09
Publicerat den

 
Idag kommer äntligen min vän ida hem ifrån en veckas semester. galet vad jag saknat henne. så denna kväll kommer jag spendera helt och hållet med henne!en dag på staden!
Publicerat den

 
 16.29
Publicerat dentänkte att jag idag skulle visa er vad jag bar, och självklart så hann jag inte ta en ute utan istället får jag ta en inomhus helt dyngsur. men jag var ju iallafall fin innan regnet!
 
 19.10
Publicerat den

Kollar på lite fotbollslir för tillfället, Wigan vs Öfk! De är inte överlägsna i nu läget iaf, beror det på vädret? Inte precis så Östersund ger värme för tillfället nästan så man måste fram med vinterkläderna igen! Kom igen nu kör Öfk!
Iväg och påbörja riktig behandling av benhinnorna!
Publicerat den
13.36
Publicerat den

fick med mig dessa fina plagg hem ifrån gårdagens tur på staden med sofie. en massa rea som lyste upp i våra ögon men håll plånboken stängd sa jag till mig själv. och jag lyckades ju ganska bra! 21.27
Publicerat den

 
 
 
bilder ifrån min och idas soliga dag under storsjöcupen, gud vad hände med vädret. fram med sol och värme så man kan få solbränd hud. 00.42
Publicerat den

efter att ha blivit väckt vid fem tiden på morgonen två dagar i rad nu så bäddar jag nu ned mig i sängen framför criminal minds och små ljusa ljud av hundvalpar som snuttar och gnäller. Imorgon är det mer jobb och sedan hjälpa till med valpar och dags för behandlingen av mina benhinnor. Mer om det senare nu slocknar jag snart! (bilden har Ida tagit.)
18.19
Publicerat den

varit vaken sedan 04.25 då jag var tvungen att dra ut min svarta hund för då var det dags för min lilla ängel att föda, och nu sedan 8 till 18.18 har hon tryckt ut 7 valpar. en helt underbar dag så snart kommer de tillbaka ifrån djursjukhuset. de senaste dagarna.
Publicerat den

sovit hos ida och varit med om diverse saker, som tårar över spindlar tex. sedan har det bjudits på god mat på det.

tränat med skönbrulle och varit supporter på min broders matcher undet storsjöcupen.

ätit god mat både på storsjöcupen med farmor och hemma har det bjudits på grekisk sallad till frulle.

beställt biljetter till välrdens bästa bieber, väntat i år på detta så tårarna har runnit ett bra tag, låg sedan och lyssnade igenom hans album om och om igen i solen.

kollat på ännu mer fotboll i solen och tagit mina första steg ner i storsjöns kalla vatten.
 23.12
Publicerat den

 
fy satan vilket söt och duktig kille. lyssna och lyssna vidare!22.21
Publicerat den

myset forsätter hemma hos ida, sista natten nu. vi har hunnit med att äta en massa gott, inte bara igår utan även idag då vi började med en riktigt god frukost, sedan firande av min fader med en massa onyttigheter som följde upp av ostkrokar, popcorn och kaffe framför allsång på skansen. 21.55
Publicerat den

 
 
har haft en fin kväll hemma hos ida, pizza bakning, sallad , dricka. och nu sitter vi i soffan med en massa gott till efterrätt! fin girlsnight har vi!01.00
Publicerat den

 
detta är vad som sker då jag är inne i ett spel och förlorar om och om igen pga. inte endast mig själv. tur att inte allt blev filmat! (missförstå inte och tro att man har några bokstäver för det har vi inte.) puss00.51
Publicerat den

en bild ifrån kvällen då jag och ida tog oss en regnande seg, sjungande cykeltur upp till maxi för lite godis och ansiktscreme. imorgon är det dags för mig att återvända till 1895 och efter det så måste jag ju fylla på med present till fader min som fyller år, hela 43 bast! congrats! 13.32
Publicerat den