Publicerat den

 



13.51
Publicerat den

gårdagen bjöd på en snabb visit på staden och jag tog mig äran att köpa en par nya fina skor. perfekt till stockholmsresan som kommer i slutet av april. sedan tog jag och ida oss en längre promenad, inte tänkte vi sitta inne när det var sånt fint väder inte, utan ut i solen och sedan sitta på balkongen och sola lite till för att sedan bli bjuden på nybakta bullar hos mormor och morfar. idag vankas det ishockey och sedan ska jag iväg på middag hos min mormor och morfar, liten mysig släktmiddag. hoppas ni får en bra söndag! 



min första dag på påsklovet.
Publicerat den

 



11.01
Publicerat den

lång fredagen är här och jag ska börja den med en skridskotur på medvinden med ida och sedan sola en massa. Det är ju faktiskt helt otroligt att Östersund bjuder på fin väder när dagen är extra lång. senare ska jag nog dra mig emot min mormor och morfar då min moster kommer hem ifrån stockholm. hoppas ni får en fin fredag!



10.29
Publicerat den

gårdagen spenderade jag ute på landet med tobias, dock så sov vi mest men vi hade det riktigt roligt vilket var väldigt behövligt. direkt ifrån landet direkt till ida som bjöd på go fika och sedan åt vi upp hennes påskägg, inte helt fel det heller. resten av kvällen fick jag göra min familj på sims och sitta och spela det, gud så roligt. nu blir det bara massa skitsnack så bäst att jag börjar göra mig i ordning för min första lovdag. puss



23.15
Publicerat den

dagen har endast erbjudit mig skola och sedan en kort powernap innan jag satt mig på bussen till träning, är väldigt slut i huvudet och kroppen idag så har känt mig allmänt seg. och nu ligger jag och diskuterar med ida, det är alltid en underhållning i sig och inte nog med det så får jag snart besök av tobias. detta kan ju bli en bra kväll trotsallt. godnatt på er! 



09.07
Publicerat den

igår tillbringade jag och mina två vänner hela dagen på uf-mässa, ståendes och pratandes med tusentals människor om företag och allt vad det nu innebar. efter mässan som slutade vid sex tiden åkte jag direkt till träningen för att göra ett beep-test som hade kunnat gå så mycket bättre än vad det gjorde. somnade sedan ungefär så fort jag la ner huvudet på kudden, riktigt skönt och ännu skönare är det att tänka att imorgon börjar påsklovet. hoppas ni får en fin onsdag allihopa!



16.55
Publicerat den

helgen är här och fredagen startdes med en 18 årsmiddag på körfältet, riktigt mysigt var det. idag har jag jobbat och jobbat och nu är jag hemma och ska umgås lite med mamma. kvällen i sig lär ju bli lugn då jag inte har några riktiga planer för kvällen. imorgon kan det bära av till sundsvall med lite tur, annars så kommer nog helgen endast bestå av mys. hoppas ni har en fartfylld helg med massa roligheter. puss och kram!
 



my life would suck without you.
Publicerat den

i och med att vi är träningslediga den här veckan så åkte jag och tränade med flicklaget som idag spelar ett dm som vi i damlaget ska jobba på. annars så gjorde jag inte så mycket under onsdagen, jag duschade så länge att det var vatten över hela glovet när jag äntligen tog mig ur duschen, tydligen var det stopp i avloppet så spenderade ungefär 45 minuter där för att få upp allt vatten. idag är det torsdag och min lillebror fyller hela 13 år, så idag ska vi i familjen fira honom och sedan ska jag iväg och jobba. kan inte ens tänka mig att det äntligen är fredag imorgon, spelledig och jag ska börja helgen med 18 årsfest och sedan ska jag nog bara ta det lugnt. hoppas ni har en bra torsdag. puss



17.47
Publicerat den

måndagen var en helt okej dag i sig, hade roligt på skolan och praktiken och fick en bra kväll med tobias, framför hockeyn då man fick uppleva en modo-vinst vilket inte händer ofta, särskillt inte emot färjestad. nåväl, idag är det tisdag och jag har sprungit runt överallt med pernilla idag för att hinna få klart allt tills nästa tisdag då vi har uf-mässan. nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka iväg och kolla när jib möter krokom för att sedan få veta vilka vi möter i finalen av dm. hoppas ni får en fortsatt bra tisdag! puss



10.24
Publicerat den

måndag idag och den kunde inte börja bättre än med att solen skiner och det börjar närma sig plusgrader, tog och invigde min skinnjacka som jag saknat under hela vintern. ett av mina favoritklädesplagg. dock längtar jag tills jag kan dra på mig jeansjackan. nog om det. snart inväntas det en föreläsning och sedan har jag praktik, för att sedan få besök av tobias ikväll. får se vad vi hittar på. nu måste jag återgå till att fixa uf. mässan börjar ju närma sig med raketfart och vi har en del kvar att göra. hoppas ni får en superbra måndag allihopa! puss



09.42
Publicerat den

igår var jag på staden och fick mig en riktig funderare, det är ganska hemskt att tänka hur snabbt en person kan gå från att vara så trevlig till så otrevlig. nåväl, fick med mig presenten till min syster som jag var ute efter. idag är det söndag och den börjar med en match emot jib och sedan ska jag fira min syster och hennes pojkvän, vi får se vad resten av dagen har att erbjuda. hoppas ni får en bra solig söndag! 



11.51
Publicerat den

fredagen fick bjuda på ett träningspass följt av en hockeymatch som innebar förlust och sedan en toppen kväll med  min bästa vän. idag är det lördag och jag måste in på staden för att uträtta lite ärenden innan jag sedan bara ska mysa hela kvällen, imorgon har vi ju som sagt match så min kväll kommer vara mer eller mindre den lugnaste någonsin som det verkar. hoppas ni andra får en toppen lördag!



22.24
Publicerat den

word, word, word. 
 



I'm giving up.
Publicerat den

torsdagen är här och imorgon är det äntligen fredag. har inte sovit en blund inatt pga lite olika saker, men nu har jag fått nog.sitter återigen i skolbänken och gör tusen försök till att få till skolarbetet, men går inte så bra, är riktigt opeppad dock så är jag sjukt peppad till träningen ikväll, sista träningen innan matchen emot jib på söndag. hur underbart som helst. och inte  nog med det så sitter världens goaste isabelle brevid mig och stödjer mig som hon är så fruktansvärt bra på. en guldklimp är vad hon är. hoppas ni får en fin torsdag för det förtjänar ni! 



frågor på den? nej
Publicerat den




14.39
Publicerat den

har inte varit särskillt aktiv här nu de senaste dagarna det beror på att jag inte varit hemma då jag varit hos tobias och umgåtts lite. det har varit riktigt kul att umgås men nu blir det tillbaka på samma spår igen, vilket inte är det lättaste. det är inte lätt att vara ifrån någon man älskar att vara nära. men det kommer ordna sig. nu ska jag göra mig i ordning, då jag haft hemstudier idag så har jag mest bara legat i sängen och varit ute på en promenad i solen. riktigt mysigt. ikväll väntas det träning med skönbrudarna och sedan dunsta ner i sängen för lite skönhetssömn. ha en bra onsdag!



Jag behöver vara nära dig.
Publicerat den

 
 
 



vi ska bli fulla, livet är meningslöst.
Publicerat den

i min brist på annat att göra så tänkte jag att jag lika gärna kunde göra ett inlägg till, längtar tills kvällen kommer då jag ska ner och mysa  med julia och sedan bege mig emot lite bättre platser än hemma hos mig själv, om det går som planerat. annars så insåg jag nyss att det är skolstart imorgon igen, vad himla roligt för mig. hoppas jag är i bättre skick då. något som jag ser framemot nu är justin biebers konsert som är om endast 43 dagar, är den ens möjligt? sug på den ni. puss



13.07
Publicerat den

" kanske saknar jag bara de nätter då vi låg och pratade och skrattade åt allt,
kanske saknar jag att få ett sms ifrån dig, för då vet jag att du tänker på mig med,
kanske saknar jag det faktum att vi var så perfekt för varandra,
kanske saknar jag ditt leende som fick mig smälta,
kanske saknar jag att se dig tjurig för att saker inte gått som planerat,
kanske saknar jag att somna i din famn och känna den där värmen,
kanske saknar jag allt som innehöll oss. jag saknar allt. "



bakfyllan ifrån helvetet.
Publicerat den

gårdagen var fest, hela natten lång. roligt var det, men att vakna med en bakfylla ifrån helvetet är inte en sån stor hitt. idag hittar ni mig liggandes i sängen död med ett stort glas vatten brevid mig och sedan i krokoms sporthall då mitt förra lag jib ska möta krokom. ha en fin dag allihopa!



can't breathe whenever you're gone.
Publicerat den

idag skiner solen över östersund och då påbörjade jag dagen med en fin promenad med musik i öronen för att upptäcka att det inte var så varmt som man tänkt sig. åkte sedan vidare och handlade med farsgubben då jag lovat att hjälpa till med maten idag, eller rättare sagt är det jag som ska göra den. senare framemot kvällen blir det utgång med skönt folk. men nu får one tree hill underhålla mig tills dalen-granlo visas på tv 4 sport. hoppas ni sitter ute i solen idag och solar åt mig som kommer befinna sig i soffan. puss



det går emot ljusare tider.
Publicerat den

hade trevligt natt besök av min fina vän ida inatt som fick prata med mig in i natten för att jag hade så mycket i mina tankar. dock så börjar allt klarna upp nu, och det känns bättre och bättre. och annars så har lovet snart gått och jag har spenderat all min tid med ida och sedan på planen med en klubba och en boll. jag har spelat en jäkla massa innebandy dvs. det är något jag aldrig kan lessna på, det är lika roligt varje gång man knyter på sig skorna och sätter på sig de fina matchstället och går in på planen för att lira. åh vilken underbar känsla.  inatt spenderar jag ännu en natt brevid min bästa vän. så ni får ha en fortsatt trevlig kväll för min kväll har redan blivit toppen på många olika sätt! godnatt!
 



det blir lättare för varje dag.
Publicerat den

goddagens eller åtminstone något i den ordningen. har legat i sängen tills nu och kollat på one tree hill och haft ångest för att påbörja dagens punkt, för idag ska det städas, städas som aldrig förr. mitt rum är ett bombnedslag med allt möjligt på mitt golv och över alla mina möbler och det är dags att det fixas. gårdagen var ganska lyckad trots att jag oroade mig för en sekund till träningen, men det gick bra och det var super roligt med allt folk. idag vaknas det mer träning och tror innan det att jag ska ta och knyta på mig springskorna för att blåsa bort i vinden som östersund bjuder på idag.  hoppas ni andra har något lite mer fartfyllt att bjuda på denna onsdag! ha det bra.



11.44
Publicerat den

måndag och lovet har tagit sin start. gårdagen spenderades i sängen och sedan i krokoms sporthall för att kolla när klockarberget återigen tog tre poäng, de är bra de brudarna. resten av kvällen fick jag äran att umgås med julia och ida framför tvn med gosaker och en massa snack. dagen i sig så har vi en skott-träning vilket jag ser framemot, har innebandysug så det bara skriker om det, skulle kunna spela det dagarna ut. men nu ska jag spendera lite tid med min farmor, ha en bra måndag!



13.40
Publicerat den

gårdagen var inget annat än perfektion, hade så fruktansvärt roligt med en bunt sköna människor. började med en fest uppe vid gb backen som var utan dess like helt fantastisk, drog sedan vidare på två andra lite mer lugna fester och slutade med att vi satt fast i en hiss, jag som lider av klaustrofobi fick panik vilket drabbade resten så vi fick istället för att vänta på hjälp dra upp dörrarna och hoppa ut, åkte sedan taxi till min syster och däckade i deras rum med ida vid min sida. nu är det söndag, huvudvärken ifrån helvetet har drabbat mitt stackars huvud. ska nog ta och städa ihop här hemma och sedan bege mig emot krokom för lite innebandy tittande. för vad annars gör man en söndag som denna? ha en fin dag allihopa!



men kom ihåg, att de andra är inte du.
Publicerat den

spenderat två nätter brevid min bästa vän nu, hon kan verkligen få mig att släppa tankarna för några timmar, gårdagen spenderades med ida plus igor, vi bara satt och kollade på film och pratade en massa om allt mellan himmel och jord. idag vankas det match och senare utgång, med sköna brudar. förhoppningsvis träffar man något skönt folk också som kan göra kvällen värd att leva. ni andra får ha en super lördag och förhoppningsvis ses vi i torvalla vid halv fem. 'just sayin.. 



låt oss hitta tillbaka.
Publicerat den

när jag inte kan äta, när jag inte kan sova, när jag knappt kan prata, när jag inte kan tänka på något annat, när jag mår illa av tanken utan dig, när jag sitter här och gråter medans jag skriver så är det nog någonting som är fel. Men vi blickar framåt för vi båda vet att en dag kommer vi ses igen, vi kommer vara vi. men låt den dagen inte vara för långt bort min kära.