10.25
Publicerat den

så var onsdagen här, tisdagen vart inte riktigt som planerat, ingen träning så ut på springtur med världens bästa vän och sedan vidare till tobias för att umgås lite. slutade dock med att båda somnade med tvn på hög volym så vaknade av den klockan fyra imorse men somnade om fort som tur var. Nu sitter jag i skolbänken och oroar mig för hur dagen ska sluta, jag vill bara ha bra slut. vill inte behöva känna oro för besluten som ska tas längre. så nu allihopa får ni ha en super lyckad onsdag och hålla tummarna för mig! 



11.38
Publicerat den

tisdag, underbara tisdag. sovmorgon till 12.20 så klev inte ur sängen först vid tio då jag spelat upp alla liv på candy crush, ett nytt beroende i mitt liv. annars så rullar dagarna på lite sämre än vanligt men jag överlever. dagen kommer nog spenderas med huvudet ner i skolböcker och annat som har med skolan att göra, sedan kanske jag drar mig in emot staden och umgås med en vän. ha en fin tisdag!



I knew you were trouble.
Publicerat den

 



10.29
Publicerat den

måndag kära måndag. skönt är det att sitta i skolbänken och veta att det endast är en vecka tills man får ledighet. mina sovpåsar sträcker sig till kina men jag är glad ändå, glad men trött. oerhört trött. idag efter min praktik ska jag iväg till idas moster för att ge mig på att slinga hennes hår. får se hur vi löser detta. nu ska jag återgå till mitt skolarbete. ha en bra måndag!



00.00
Publicerat den

den enda bilden som tagits under helgen. fortfarande är det söndag men om två minuter är den över och en ny vecka ska startas. jag är frisk och kry igen och kvällen har spenderats hos ingen annan än min mormor och morfar och sedan med mitt huvud nerdränkt i bokföringsuppgifter, ihopp om att jag skulle få besök av en go grabb, dock blev det inte så och istället fick jag krypa ner i sängen som jag nu gjort och ska nu dra igång en par avsnitt av one tree hill innan jag hälsar john blund välkommen att försöka söva ner mig helt ensam. jag avskyr tanken att jag ska sova ensam i veckor framåt men det lönar ut sig i slutändan! godnatt alla där ute! 



21.55
Publicerat den

att vakna upp efter en vecka med illrött öga och kass syn oh se att ögat äntligen fått tillbaka sin fina vita färg var glädje för mig, dock så ser jag fortfarande fruktansvärt suddigt. men hellre det än att jag har ett rött öga. helgen har jag spenderat med alldeles för sköna människor och i sporthallen för innebandy kollande med en underbar vän. gick vägen för oss skön budar idag, skönt med en vinst en söndag som denna. nu ska jag invänta besök ifrån en ny rolig människa. ha en bra söndag!



jag lever.
Publicerat den

varit väldigt tyst de senaste dagarna men det beror endast på att jag haft feber och att mitt öga inte klarar av ljuset som datorn ger mig. dock så känns det som jag är på bättringsvägen men jag lyckas ju åka på det mesta just nu så förhoppningsvis så får jag hålla mig frisk ett tag nu och få chansen att spela det jag älskar, innebandy. vilket jag tror ni förstod. har i praktiskt taget bott hos tobias nu, men jag klagar inte. har haft det jätte bra men nu är jag hemma i min egen säng och ska sova själv i ex antal dagar som det ser ut. kanske är det bra kanske inte, det återstår att se. nu ska jag ta en lång varm dusch så jag slutar frysa och sedan ta lite kvalitetstid med min broder. kul att få se hans leende igen. hoppas ni mår lite bättre än jag, ha det bra!



14.58
Publicerat den

så helgen är slut och den hela har spenderats mer eller mindre med tobias. i söndags var vi på barnkalas, en söt liten tjej som nu är fyra hela år. resten av dagen spenderas en sväng i sporthallen för lite innebandy och sedan fick vi vår myssöndag i vanlig ordning. idag har jag besökt hälsocentralen då mitt öga har varit illrött sedan i lördags. tydligen fått en infektion och sedan har ett blodkärl spruckit, det svider som jag vet inte vad och rinner hela tiden, så nu har jag gosat ner mig i sängen framför keeping up with the kardashians. hoppas ni får en fin måndag!



En grattishälsning till en vän.
Publicerat den

hälsar dig grattis på din stora dag min vän. du är så go och så himla knäpp men det är en av anledningar till varför jag tycker om dig. hoppas du har fått en fantastisk dag nu, så ska vi ut när jag fyller det stora 18, då får det bli partaj för mig med!!



10.01
Publicerat den

igår vankades det tre rättersmiddag på bashiras kitchen med tobias + familj för att fira hans fina moder. riktigt trevligt folk och jätte god mat, dock så var jag proppmätt då jag kom hem till tobias, hamnade i någon slags matkoma så i sängen spendera jag resten av timmarna tills jag somnade på hans bröst. ett bra sätt att påbörja helgen på, imorse fick vi stressa iväg då tobias ska till umeå med innebandy och vi på ett ungefär försov oss, men som tur är så kan grabben köra. nu ska jag inta duschen för att sedan åka in på stan för att köpa en liten present till en söt liten tjej. ikväll vankas det fest, kommer bli helt grymt. ha en fin lördag!



12.01
Publicerat den

alla hjärtansdag var perfekt på så många sätt. fick spela innebandy med sköna brudar och sedan åka bort till hackås och bara ha det så himla fint, god mat, gott fika , fin överraskning en helt okej kväll dvs. idag är det fredag och den börjar med en födelsedagsmiddag med tobias familj, sedan får vi se vad mer denna helg har att bjuda på, förhoppningsvis något speciellt. ha en bra fredag, nu inväntar jag angelica!



09.04
Publicerat den

torsdag, underbara torsdag. verkar som vi endast går halvdag idag på skolan och inte nog med det så ska vi kolla på film första halvan av dagen. gårdagen fick mig väldigt trött då jag var uppe så tidigt och kom i säng så sent, somnade så fort jag la ner huvudet, men som tur är fick jag avnjuta en kopp varmchoklad med vispgrädde innan jag kröp ner under täcket. ibland så känns livet sådär mysigt, och idag är det ju faktiskt en mysig dag. den ska spenderas på bästa sätt, umgås med familjen, träning och sedan iväg till hackås för lite torsdagsmys. hoppas ni får en bra dag! 



12.25
Publicerat den

sov så himla dåligt inatt, och inte nog med det så var det just denna dag jag skulle upp klockan 05.00 för att åka och inventera på kappahl, som tur är så blev jag pigg av att umgås med de där grymma människorna. vid tio tiden var jag klar och då var det bara att springa upp till skolan då jag redan missat en timme av lektionen. nog om det, ikväll ska jag spendera lite tid i sporthallen i vanlig ordning för lite innebandy och sedan ska jag ta itu med lite skolarbete som ligger lite släpandes. imorgon är det alla hjärtansdag och den kommer förhoppningsvis bli perfekt. ha en bra onsdag!



10.38
Publicerat den

 
världens bästa rihanna. 



16.07
Publicerat den

vilken slapp dag jag har haft, sovmorgon och sedan varit på en föreläsning inför uf-mässan. vad man ska tänka på osv. inte särskillt roligt att sitta bänkad där på hårda stolar men som tur är så kunde man sysselsätta sig med lite andra aktiviteter som var mer attraherande än just att lyssna på allt kvinnan hade att säga. dock så kommer det hon sa att vara till nytta. annars så ska jag börja förbereda inför en allt för rolig träning, åh vad jag längtar. innebandy är allt för underbart, precis som mitt liv just nu. underbart. ha en bra tisdag allihopa!



↓ word
Publicerat den

 



den absolut bästa starten på en ny vecka.
Publicerat den

nu är jag hemkommen ifrån några underbara dagar ute på landet, har nog skrattat och lett mer än jag brukar men det är inte så konstigt om man tänker efter. Igår så blev jag bjuden på riktigt god middag innan vi dunstade i sängen för lite tvtittande, dock så körde jag en klassiker och somnade. man blir trött efter praktik det är inget snack om saken, men ack så roligt det är. sedan tog vi oss en för tidig fettisdag då tobias hade köpt semlor åt oss, så framför CSI låg vi och käkade semla och drack svartvinbärssaft. underbart. nu ska jag snart åka iväg på skola för att sedan komma hem och iväg på träning. hoppas ni haft en bra start på veckan för det har iallafall jag. 



09.48
Publicerat den

måndag morgon och återigen fick jag vakna brevid tobias, som jag fått sedan i onsdags. igår så åkte vi iväg och kollade på när min bror spelade innebandy i hammerdal emot.. hammerdal. sedan vidare emot hackås för lite mys-söndag i vanlig ordning. blev en ganska sen natt då det fanns mycket annat att prata och göra än att sova. nog om det, nu har ännu en vecka börjat och jag längtar redan tills slutet, är nämligen spelledig i helgen så då kan jag ta lite kvalitetstid med mina vänner och dylikt. annars så rullar livet på i vanlig god fart och jag mår super bra. hoppas ni får en bra måndag för det kommer jag garanterat att få! 
 



01.36
Publicerat den

fredagen kunde inte bli så mycket bättre än vad den var, bakade kladdkaka såg på film , tände en brasa, drack någon drink som är fruktansvärt god, plus att jag hade grymt sällskap som fick mig le hela kvällen lång. inte nog med det så fick jag vakna med ett leende på läpparna också och sedan bege mig till syster för lite lunch och sedan vidare emot sundsvall för en förlust emot serieledarna, men den smällen kan man ta. ikväll fick jag lite kvalitetstid med min närmsta vän, hon om någon vet hur man kan få mig skratta så det gör riktigt ont i magen, ungefär träningsvärksont. nu ska jag gosa ner mig framför en film och kanske invänta sovsällskap, om inte så får jag väl sova själv inatt då. ingen höjdare. hoppas ni haft en super bra lördag alla solstrålar där ute!



16.28
Publicerat den

så var den underbara dagen här, fredag. gud som jag längtat, hade en helt fantastisk rolig spanska lektion med super sköna människor, följt av att jag slutade tidigt och fick kvalitetstid i soffan med fem hundar, inte behövde jag frysa inte. ikväll drar jag mig emot hackås igen för lite kvalitetstid med en underbar kille. ni andra får ha en fartfylld fredag, imorgon tar jag och super brudarna oss till sundsvall för lite innebandy och sedan beger jag mig till sofie för en myskväll och massa snack! på återseende!♥



10.44
Publicerat den

äntligen är torsdagen här, denna kommer spenderas med ida och sedan träningsmatch med innebandy för att senare åka emot tobias för lite sömn blir helt perfekt det och inte nog med det så är helgen snart här och den ska ta varas på, på bästa sätt. Vilket innebär, mys, innebandy och troligtvis fest.
Ser nu på bilden att det ser ut som att jag blivit slagen på höger öga, men det är faktiskt en helt vanlig sovpåse. de går jag med daligen. underbart! haha. nu ska jag återgå till min uppsats innan jag tappar bort mig totalt. ha en super bra torsdag!



keep calm and find your chuck bass.
Publicerat den

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 



16.01
Publicerat den

underbara onsdag som fick ge mig ett par nya svarta byxor så nu kan jag gå med ett leende på läpparna igen!, sov för dåligt inatt så kom inte upp ur sängen förstän jag var tvungen att gå till bussen. sover så dåligt när jag är ensam, det är helt sjukt. så inatt drar jag mig emot hackås för att slippa en till sömnlös natt. annars så ska jag börja förbereda mig för träning och göra lite spanska. ha en bra onsdag!



bara ge mig snälla.
Publicerat den

allting är ifrån gina tricot, förutom shortsen(monki) och skorna dr.martens hemsida.
känner bara sån sjuk längtan efter sommar eftersom att det snöade idag när jag åkte hem ifrån skolan och jag drog en vurpa i en korsning, ibland är inte jag så stabil som jag tror. nåväl, ska börja förbereda inför träningen nu, då jag ska försöka träna trots att jag fortfarande har känningar kvar efter hjärnskakningen men jag lever bara en gång. ha en bra tisdagkväll!
 



09.15
Publicerat den

tisdagmorgon, jag har sovmorgon så ni undrar säkert vad jag gör uppe nu, men det beror på att jag inte sovit hemma sedan i söndags. utan istället varit hos tobias och haft det för bra, gårdagen bestod av praktik med alldeles för roliga personer, för att sedan skynda hem en snabbsväng innan jag drog mig vidare till tobias för att få hamburgare till middag framför den sista beck filmen, undra vad vi ska påbörja nu då? , sedan fick det bli fix med innebandy klubborna. jag kan inte säga att jag var till så stor hjälp men var väl med på någon femma. 
jag har iallafall haft en perfekt start på veckan, får bara hoppas att resten av veckan blir lika bra. ha en fin tisdag!



18.43
Publicerat den

så en hel dag i sporthallen med grymma brudar som tog hem tre pinnar också. ikväll väntas det nog en myskväll med två söta tjejer om vi inte drar på oss partykläder och drar ut istället. det återstår att se, hoppas ni får en super bra lördag iallafall!



12.01
Publicerat den

gårdagens bravader, mycket sköna men mycket osköna människor också. finns inte så mycket mer att säga. hoppas man får en finare lördag helt enkelt! ha det hur bra som helst idag allihopa, jag ska spendera hela förmiddagen i en sporthall för att sedan anta kvällens planer. 



15.16
Publicerat den

i stort behov av lite nya underkläder, ännu en sak som kan få en le. lite nya ting i underklädeslådan eller i vilken låda som helst egentligen. gud vad jag vill shoppa. men snart är det kärlekensdag, kanske man ska handla lite tills dess, till mina nära och kära. 
(allting är ifrån gina tricot)



13.08
Publicerat den

trots min huvudvärk så känns livet helt fantastisk just nu, jag är så himla lycklig och glad, svävar på rosa moln helt enkelt. Igår förlorade luleå vilket jag inte förstår, men som tur var i övertid så då fick inte bara jag ta straffet! skrattade hur mycket som helst och somnade verkligen med ett leende på läpparna, men det är inte så ovanligt med det umgänge jag hade. nu är det iallafall fredag, vilket innebär att jag redan är hemma och myser i soffan innan jag senare ska träffa ida och sedan får vi se vad som händer inför kvällen. hoppas ni får en super fredag!
 




Publicerat den

sånt här får mig att le! tack så himla mycket!